Tekil Mesaj gösterimi
  #33 (permalink)  
Alt 27-06-2009, 22:00
AlbatrosS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
AlbatrosS AlbatrosS isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Raporlu Arıza

Alıntı:
SLM yine ben...
ah aslanım ah...
bide düzgün okusan...Ya aceleden yazdığım yazıyı tam okuyamadın veya okumak işine gelmediDİKKAT ET:
dedikten sonra;
diyerek BAŞTA BİLiMDEN EĞİTİMİ ALIP sonra YORUMUNU KENDİ ZEKAMLA YAPARIM DEDİM....LÜTFEN EKSİK BİLGİ VERMEYELİM!!!
Senin cidden okuma/anlama sorunun var arkadaş. Sonda söyleyeceğimi başta söyleyerek söz başlıyayım. Bu konu hakkında akademik kurullardan geçmiş, deney/gözlem ve tekrarla sınanmış sağlam kanıtlar/kaynaklar istemem karşın ''kendi bilgilerin ve eğitiminle'' buna bir cevap vereceğini öne sürmen hoş bir ironi olmuş; zira adama, be adam ''sen o bilgi ve eğitimi nerden/hangi temelde aldın'' diye sorarlar

Ben kaynak istedim, sen de eğitiminle kendim cevap veririm dedin. Bilimsel bir tartışma'da kaynak göstermek zorunludur. Senle bu konuyu tartışacak değilim; telekinezi üzerine bilimsel yayın kurullarından geçip yayınlanmış bir tane akademik çalışma getirin yahu şuraya.

Alıntı:
Aslında ben
diyerek
senin

sözüne karşılık atıfediyodum.
Bu kitapların pek bilimsel kaynak olduğunu sanmıyorum.
Bu insanlar bilimsel kaynaktan faydalanarak yorumda bulunarak kitap yazıyorlar.
Eee, sen bu konu hakkında hangi ''olmayan'' kaynaktan bakarak yorum yapıyorsun?

Alıntı:
Yani benim başta yazdığım yazının mantığıyla...

eee buda bizi benim dediğim yere getiriyor::

Düşünceyi okadar kesin bilgilerle açklamışınki azım açık kaldı(!).

Günümüzde bilm adamlarının bile tam manasıyla açıklayamadığı beyinsel işlevleri anlatışın dudak uçuklattı(!).
İnsanlığın gen haritası çıkıyor sen uyumaya devam et.
Alıntı:
bilimadamları ne beyni nede atomu tam olarak çözemediler. Ne atomu ne beyni hücreyi bile tam manasıyla anlamış değiller(ki hücrenin normal bir mikroskopla görülmesine rağmen atom elektromikroskopla bile zor görülen bir yapıdır.)
Sen bu bilgisiz ortamda bile kesinlikle konuşuyorsun:::
Şaka mısın sen kardeşim? Ben bilim her şeyi çözdü mü dedim? Elde olan verilere göre bu konuda herhangi bir delil yoktur dedik...
Alıntı:

Bak ben ise herhangi bir kesinlik kullanmıyorum::

olasılık mevcut çünkü geleceği şuanda göremiyorum...
Ben bu lafların geleceği yeri biliyorum ya neyse
Alıntı:
bundan 70 sene önce 1939'da ilk komplex işlemler yapabilen bilgisayar icad edildi. o zamanlar şidiki bilgisayar teknolojilerini söyleseniz büyük ihtimal size bi taraflarıyla gülerlerdi.
Bir odada doğmuş ve hiç o odadan çıkmamış bir çocuk düşün.
içeride kimse girmiyor.
Çocuk uyurken yanına yemek bırakıyorlar o kadar.
bu çocuk orada büyür yaşlanır ve ölür değil mi ?
DÜNYASINI YALNIZ BİR ODA ZANNEDEREK...
İşte sen O ÇOCUKSUN.
Harun Yahya'dan sonra bir şu newage bozuntuları çıktı karşımıza
Alıntı:
sahip olduğun beyinden habersiz; eğer sen ölünceye kadar bilim adamları böyle birşeyin varlığını bulamazlarsa habersssiz olarak ölen o çocuksun...
Olur...

Alıntı:
gelelim;
sözüne aslanım sen beni anlamamkta direniyorsun...

Ben senin amacını veya aracını bilemem bu insandan insana değişir. BEN BU İŞLERLE UĞRAŞANLARIN AMACI BU OLAMLI DİYORUM...
(ayrıca verdiğin 100 derece su örneğininde konumuzla bir ilgisi olduğunu zannetmiyorum.)
Elbette bir amaçları var. William Bascom'ın efsaneler hakkındaki makalelerini bulursan anlarsın bir nebze olsun...

Alıntı:
sözün beni ençok güldüren söz oldu...Seni tebrik ederim iyi komedyen olur.Ama komedyenlerin sözü pek ciddiye alınmaz unutma...

Beni güldüren nemi oldu tabiki yazının kaynağı "Telekinezi - Vikipedi ". HADİ YAA...
Kendisine

şeklinde hitap eden ve herkezin değiştirebildiği bir site ne kadar BİLİM olabilir ne kadar ARAŞTIRMA olabilir merak ettim...

alın size beni telekineziyle ilgili yaptığım vikipedi sayfasının resmi:

nasıl iyimi
Altında kaynakçası vardı, bir de ona göz atsaydın

Alıntı:
diyerek te sanırım söyliyecek laf bulamayıp expri yapmışsın(!)
seni komik çocuk seni(!)
en kızdığım sözde bu
bence bu yanlış bir tutum; başkalrının inançlarıyla dalga geçmek.
önemliolan dinden bahsetmeden birşeyler ispatlamak.
çünkü herkezin dini başka olabilir.
Dine hiç girme istersen...
Alıntı:
LÜTFEN TERBİYE SINIRLARIMIZI AŞMAYALIM VE GÖRÜŞLERE SAYGI GÖSTERELİM

İNANMADIĞIMIZ ŞEYLERE BAŞKALARI İNANABİLİR.

TERBİYELİ BİR ŞEKİLDE SÖZLERİMİZİ SÖYLERİZ AMA TARTIŞMAYIZ.

işte bunun gibi aşşağılamalar yanlıştır.

UNUTMAYIN SİZ ONLARIN İNANCINA SÖVERSENİZ ONLARDA SİZİN İNANCINIZA SÖVERLER...
Benim herhangi bir dini inancım yok zaten. Ancak, dinler bize sövüyor(mesela Kur'an) Önce dininizi bir araştırın derim...

Alıntı:
Bu laflara başka laflar söyleyeceğine eminim
Ben sana en büyük bilim adamlarını getirip konferansta verdirsem sani buna inandıramam.

ÇÜNKÜ UNUTMA::: HİÇ KİMSE GÖRMEK İSTEMEYEN KADAR KÖR DEĞİLDİR.
ÇÜNKÜ UNUTMA::: BİR DAĞIN YERİNDEN OYNAYACAĞINA İNANIRIM AMA BİR İNSANIN DEĞİŞECEĞİNE İNANMAM.
ÇÜNKÜ UNUTMA::: DÜNYADAKİ EN ZOR ŞEY BİR DÜŞÜNCEYİ DEĞİŞTİRMEKTİR. VE BEN BUNU SEN İSTEMEDEN ASLA YAPAMAM

İşte bu yüzden tahrik edilmediğim müddetçe bir daha sana cevap yazmayacağım ama bu konuyu takip etmekteyim...

Peki fikirlerimden vaz geçecekmiyim

tabiki hayır.

ÇÜNKÜ UNUTMA::: dünyadaki en büyük mutluluk başkasının yapamassın dediğini yapmaktır...
Bu kadar gevezelik yapacağına konu hakkında akademik yayın kurullarından geçmiş bir tane bilimsel alıntı/kaynak gösterin isterseniz. Biz de bilelim o zaman neymiş bu telekinezi...

Mey kasemi kırdın yere vurdun Tanrım
Zevkimden edip sanki ne buldun Tanrım
Gül renkli şarabım yere döktün tekmil
Zannım budur ki sen de sarhoş oldun Tanrım...

Hayyam...