Tekil Mesaj gösterimi
  #12 (permalink)  
Alt 27-06-2009, 21:30
AlbatrosS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
AlbatrosS AlbatrosS isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Raporlu Arıza

Alıntı:
Ya bırak şimdi kendini kasmayı!Anladık Marksist-Leninistsin,sen sadece devrimle nişanlısın.
Ne alaka yahu
Alıntı:
Ben veririm kardeşim yer de veririm zıçtığım boku da veririm.Niye vermiyim ki?Bırak kız ister jöle sürsün,ister makyaj yapsın,ister mini etekle gezsin.Sana ne zararı var ki kardeşim...
Ben doğal/natural severim kardeşim. Tabi fanatik bir bakım/onarım karşıtlığını yükseltmeye çalışmıyoruz; dediğimiz şey zihnine, kişiliğine saçındaki bir kilo jöle kadar özen göstermeyen zat-ı şaheneler olup piyasada bunlara ''tiky'' mi ne diyorlar şimdilerde. Geçenlerde bir bir video gördüm, kısaca anlatayım: Videoda bir muhabir, yolda yakaladığı aşırı süslü, ''ciks'' kız/oğlanları yakalayıp son derece sıradan şeyler soruyor. Hele bir kız vardı muhhhteşem Muhabir soruyor; ''merhaba, bildiğiniz gibi önümüzde seçim var, bu seçimlerde Yaşar Büyükanıt'a oy verir misiniz? ''. Kız: ''Immm, ya sanmıyorum ya, O'na oy vermem''...

Bir başkboyut da populer olanla sofistike olan arasında bir ayrım/fark/nitelik gözetmeye çalışmayacaksak vay bizim verdiğimiz onca emeğe
Alıntı:
Dünyaya,insanlığa o kadar zararlı şey var etrafta,bunu mu görüyorsun sadece gari?
Konu bu

Alıntı:
Gösteri imajı da olsun.Güzel de olsun birader.Ben yerimi veririm.Hoş,güzel olmasa da veririm.Gücüm kuvvetim yerinde "Allah" a şükür...Bi-iki istasyon da ayakta dururuk,niye durmayak ki.Madem kız yorulmuş,sıkılmış.Yer vermekten çekinmem.Hem sosyal çevrem de genişler,insan içine daha çok karışırım.
Zeus aşkına, ben ne diim sen anliin

Alıntı:
Burjuvanın kendisi yetmiyordu bize bir de burjuva "özentileri"ne karşı savaş açalım.
Sen direk sevişelim diyorsun galiba Olur, paketle yolla; üçü bir arada yaparım ben

Alıntı:
Bence böyle yapmayalım.Onları halkın içine kazandırmaya çalışalım.Onların bize bir yararı yok doğrudur,ama zararı da yok ve en önemlisi bize yararlı olabilirler,bu olağan bişi.
Valla gözüm, ne bileyim; yav biz ihtiyarladık galiba, çekemiyoruz/kafa kaldırmıyor herkesi Bak, kahveye gider, ihtiyar amcalarla/dayımlarla laflarım, bazet gayet keyifli de olur. Ama, taka-tuka muhabbetler pek sarmıyo. İnsan doğal olmalı öncelikle; hangi görüşte olduğu önemli değil. Müslümanmış, dinsiz miş, köylüymüş, hatta zenginmiş önemli değil o kadar. Kendiyle barışık olsun, doğal olsun, ölçülü olsun vs
Alıntı:
Ne dersin bu işe
Bak dalgana derim, kime ne istiyorsan ver kardeşim; okadar da zorba deiilik

Mey kasemi kırdın yere vurdun Tanrım
Zevkimden edip sanki ne buldun Tanrım
Gül renkli şarabım yere döktün tekmil
Zannım budur ki sen de sarhoş oldun Tanrım...

Hayyam...