Alıntı:
Ya bırak şimdi kendini kasmayı!Anladık Marksist-Leninistsin,sen sadece devrimle nişanlısın.
|
Ne alaka yahu
Alıntı:
|
Ben veririm kardeşim yer de veririm zıçtığım boku da veririm.Niye vermiyim ki?Bırak kız ister jöle sürsün,ister makyaj yapsın,ister mini etekle gezsin.Sana ne zararı var ki kardeşim...
|
Ben doğal/natural severim kardeşim. Tabi fanatik bir bakım/onarım karşıtlığını yükseltmeye çalışmıyoruz; dediğimiz şey zihnine, kişiliğine saçındaki bir kilo jöle kadar özen göstermeyen zat-ı şaheneler olup piyasada bunlara ''tiky'' mi ne diyorlar şimdilerde. Geçenlerde bir bir video gördüm, kısaca anlatayım: Videoda bir muhabir, yolda yakaladığı aşırı süslü, ''ciks'' kız/oğlanları yakalayıp son derece sıradan şeyler soruyor. Hele bir kız vardı muhhhteşem

Muhabir soruyor; ''merhaba, bildiğiniz gibi önümüzde seçim var, bu seçimlerde Yaşar Büyükanıt'a oy verir misiniz? ''. Kız: ''Immm, ya sanmıyorum ya, O'na oy vermem''...
Bir başkboyut da populer olanla sofistike olan arasında bir ayrım/fark/nitelik gözetmeye çalışmayacaksak vay bizim verdiğimiz onca emeğe
Alıntı:
Dünyaya,insanlığa o kadar zararlı şey var etrafta,bunu mu görüyorsun sadece gari?
|
Konu bu
Alıntı:
|
Gösteri imajı da olsun.Güzel de olsun birader.Ben yerimi veririm.Hoş,güzel olmasa da veririm.Gücüm kuvvetim yerinde "Allah" a şükür...Bi-iki istasyon da ayakta dururuk,niye durmayak ki.Madem kız yorulmuş,sıkılmış.Yer vermekten çekinmem.Hem sosyal çevrem de genişler,insan içine daha çok karışırım.
|
Zeus aşkına, ben ne diim sen anliin
Alıntı:
|
Burjuvanın kendisi yetmiyordu bize bir de burjuva "özentileri"ne karşı savaş açalım.
|
Sen direk sevişelim diyorsun galiba

Olur, paketle yolla; üçü bir arada yaparım ben
Alıntı:
Bence böyle yapmayalım.Onları halkın içine kazandırmaya çalışalım.Onların bize bir yararı yok doğrudur,ama zararı da yok ve en önemlisi bize yararlı olabilirler,bu olağan bişi.
|
Valla gözüm, ne bileyim; yav biz ihtiyarladık galiba, çekemiyoruz/kafa kaldırmıyor herkesi

Bak, kahveye gider, ihtiyar amcalarla/dayımlarla laflarım, bazet gayet keyifli de olur. Ama, taka-tuka muhabbetler pek sarmıyo. İnsan doğal olmalı öncelikle; hangi görüşte olduğu önemli değil. Müslümanmış, dinsiz miş, köylüymüş, hatta zenginmiş önemli değil o kadar. Kendiyle barışık olsun, doğal olsun, ölçülü olsun vs
Alıntı:
Ne dersin bu işe
|
Bak dalgana derim, kime ne istiyorsan ver kardeşim; okadar da zorba deiilik