Tekil Mesaj gösterimi
  #11 (permalink)  
Alt 27-06-2009, 18:10
obrero obrero isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Alıntı:
AlbatrosS´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Bilemiyorum, olabilir, dikkat etmedim pek; hatta hayatımda hiçbir genç kadına yer verme isteği de duymadım(hamile falan olur, o ayrı) Zaten bu nezaket denen şeyden oldum olası bir tiksinti duydum Yerinde ve ölçülü yapıldığı taktirde elbette hoş bir şey olabilir; ancak TRT suniliği ve ''bujuva'' bir tarzda öykünülen ucubelikler yok mu

Piyasadaki sürüyle insanla hiç anlaşamam bu yüzden; zira açık bir ''gösteri/imaj'' toplumunda yaşıyoruz. Yapılan/söylenen ne varsa içi boşaltılmış, işlevsizleşmiş ve kuru gürültü... Bu yüzden makyajdan, ağdalı jölelerden, cafcaflı giysilerden, suni ve gösteriş bozuntusu hareket/söylemlerden nefret ediyorum, odunum ulan var mı ötesi

Yer vermeye de değinelim bari: Cidden zor durumda olan biriyse elbette yer veririm. Genelde, direk en arka koltuklara yöneldiğim için fazla sıkıntı olmuyor. Ancak, o bahsettiğin kızlara değil yer vermek, zıçtığım boku bile vermem
Ya bırak şimdi kendini kasmayı!Anladık Marksist-Leninistsin,sen sadece devrimle nişanlısın.

Ben veririm kardeşim yer de veririm zıçtığım boku da veririm.Niye vermiyim ki?Bırak kız ister jöle sürsün,ister makyaj yapsın,ister mini etekle gezsin.Sana ne zararı var ki kardeşim...Dünyaya,insanlığa o kadar zararlı şey var etrafta,bunu mu görüyorsun sadece gari?

Gösteri imajı da olsun.Güzel de olsun birader.Ben yerimi veririm.Hoş,güzel olmasa da veririm.Gücüm kuvvetim yerinde "Allah" a şükür...Bi-iki istasyon da ayakta dururuk,niye durmayak ki.Madem kız yorulmuş,sıkılmış.Yer vermekten çekinmem.Hem sosyal çevrem de genişler,insan içine daha çok karışırım.

Burjuvanın kendisi yetmiyordu bize bir de burjuva "özentileri"ne karşı savaş açalım.Bence böyle yapmayalım.Onları halkın içine kazandırmaya çalışalım.Onların bize bir yararı yok doğrudur,ama zararı da yok ve en önemlisi bize yararlı olabilirler,bu olağan bişi.

Ne dersin bu işe