Tekil Mesaj gösterimi
  #13 (permalink)  
Alt 27-06-2009, 09:47
non serviam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
non serviam non serviam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
M€M€ÑTØ MØRÍ

Blog Başlıkları: 8
Alıntı:
FragiLeDreAms´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
ya geçmek lazım o ayakları. bir insan ya çok korktuğu ya da çok saygı duyduğu birşeye gıpta eder. eğer Yüce Atatürk'ün manevi değerlerine saygı duymuyosa elbette korkacaktır. yargıtayın kararı bozmasına sevindim çünkü böyle durumlarda bu olay sürekli emsal teşkil edecek ve bereat kararları alınacaktır.

zaten öyle bir ülkede yaşıyoruz ki 301. maddeyi kaldırıyorsa bu hükümet bırakın bari Atatürk'ün ilke ve inkilaplarına saygı duyulsun duymayanlarda bırakın cezasını çeksin..
Alıntı:
ne demeye çalışıyosun sen kumru? ewet bunu devletin büyük başları işliyosa onlarda cezasını çekicek sende bende.. söz konusu Atatürk ise gerisi boşturr
Alıntı:
berkan04´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum. Bu konunun tartışması bile olmaz diye düşünüyorum.Bizlere bu toprakları emanet eden Yüce Atamız hakkında değil kötü bir söz bir tartışma bile olamaz.
Alıntı:
tabiki tartışması biLe oLamaz qüzeL söLedin..
Bağnaz zihniyetin düşünen insan karşısında tepkime çeşitlemelerini görmektesiniz burada. Ağzından tükürükler saçarak kendileri gibi düşünmeyenlerin cezalandırılması gerektiğini haykıran yozlaşmış zihniyeti. Tam da istenildiği gibi insani değerleri hiçe sayan, sorgulamaktan uzak ve acınası. Değer dedikleriyle çağdaş olduklarını sanarken bile insanlığa ihanet eden hainler!

"Beni tanıyan herkesin size söyleyeceği gibi, makbul biri değilim. Kötü adamı sevdim hep, kanunsuzu, hergeleyi. İyi işleri olan sinek kaydı traşlı, kravatlı tiplerden hoşlanmam. Ümitsiz adamları severim, dişleri kırık, usları kırık, yolları kırık adamları. İlgimi çekerler. Küçük sürpriz ve patlamalarla doludurlar. Adi kadınlardan da hoşlanırım; çorapları sarkmış, makyajları akmış, sarhoş ve küfürbaz kadınlardan. Azizlerden çok sapkınlar ilgilendiriyor beni. Serserilerin yanında rahatımdır, çünkü ben de serseriyim. Kanun sevmem, ahlak sevmem, din sevmem, kural sevmem. Toplumun beni şekillendirmesinden hoşlanmam."