Tekil Mesaj gösterimi
  #9 (permalink)  
Alt 27-06-2009, 09:10
AlbatrosS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
AlbatrosS AlbatrosS isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Raporlu Arıza

Alıntı:
obrero´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Yok ya bak bundan sonra bi toplu taşıma aracına binersen dikkat et.Eğer kadın senin önündeki direk gibi şeye tutunup esneme hareketi yaparsa yer ver,bi de oflayıp pufluyor.Mest oluyor.Vallaha bak
Bilemiyorum, olabilir, dikkat etmedim pek; hatta hayatımda hiçbir genç kadına yer verme isteği de duymadım(hamile falan olur, o ayrı) Zaten bu nezaket denen şeyden oldum olası bir tiksinti duydum Yerinde ve ölçülü yapıldığı taktirde elbette hoş bir şey olabilir; ancak TRT suniliği ve ''bujuva'' bir tarzda öykünülen ucubelikler yok mu

Piyasadaki sürüyle insanla hiç anlaşamam bu yüzden; zira açık bir ''gösteri/imaj'' toplumunda yaşıyoruz. Yapılan/söylenen ne varsa içi boşaltılmış, işlevsizleşmiş ve kuru gürültü... Bu yüzden makyajdan, ağdalı jölelerden, cafcaflı giysilerden, suni ve gösteriş bozuntusu hareket/söylemlerden nefret ediyorum, odunum ulan var mı ötesi

Yer vermeye de değinelim bari: Cidden zor durumda olan biriyse elbette yer veririm. Genelde, direk en arka koltuklara yöneldiğim için fazla sıkıntı olmuyor. Ancak, o bahsettiğin kızlara değil yer vermek, zıçtığım boku bile vermem

Mey kasemi kırdın yere vurdun Tanrım
Zevkimden edip sanki ne buldun Tanrım
Gül renkli şarabım yere döktün tekmil
Zannım budur ki sen de sarhoş oldun Tanrım...

Hayyam...