burda cok satanist arkadasımız var belli ama hepsi kötü kötüne düsünmeden anlamdan bir şeye bağlamıslar bağlandıklarıda şeytan baska biri diil he

seytanı kim ii bilio b tek onlar neresi ii peki sölim sadece farklı olmak onların anladıkları bu cünkü :d nie farklı olmak istiyorlar peki cünkü müslümanlığı bilmiyorlar kuran ı yada herhangi bir din kitabını okumamıslar onara göre Allah yok kitaplar yalan bunca insan hep yanlıs seye inanıo bi tek onlar ii seye inanıolar kan iciolar kedi kesiolar seytana arkadaslarını adıyorlar :d siyah giyiniyorlar yuzlerine insan die bakılmıyor ama farklı görülüyorlar peki ölümedemi inanmıyor bunlar söle sölim o zaman müslüman olmayana Allah a inanmayanlara müslüman olmak ile Allah a inanmakla ne kaybedersiniz söleyin bakalım kuran da bi tane mantığa aykırı gelen bir söz bulun ben de sizin gibi kedi kesicem

:d kedi ile koyun u bir görenler var ne diim ben daha ona o adam müslüman olmasa ne yzar olsa ne yazar zaten bakın Allah yuce bir yatatıcıdır kuran ise kutsal bir simge diildir ona tapılmaz sadece icindekiler okunur ve inan gene ona göre bir yol cizer kendine uyar yada uymaz peygamber ise sadece düzgün yasamıs inalara yol göstermis kisidir peygamberinde yaptığı en ufak bir hata bulamassınız dersiniz körü körünü bağlanmıs nerden bilelim kuanı onun yazmadığını dersiniz dimi benim bazı tanıdıklarımda dio inanmıo siz istedğinizze inanın biz bize yeteriz siz müslümanlığı arabistanda ki çarşaflılar gibi görmeyin benim gözümde onlar müslüman görülüolar ama müslüman diiler su devirde müslüman gibi yasayan cok az kisi var ama hic olmassa bir sey uğruna bağlanmıslar inanmıslar satanizm ne demek yaw he ineğe tamıssıs bir hindu gibi he seytana ne fark var :d

gene diyorum oturun düsünün eğer size seytan daha cazip geliosa onu secin öldükden sonra işe onun yardımını göürüsnüz cehennemden en ii odasını ayarlar size ben müslümanım diyorum ama bende müslüman gibi yasayamıyorum ama hiç olmassa yasayabilme ihtimalini ölene dek tasıdam :d akıllı olun acık ya