Konu: Ahmet Altan
Tekil Mesaj gösterimi
  #10 (permalink)  
Alt 22-06-2009, 21:07
alchemy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
alchemy alchemy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
-

Alıntı:
Dostoyevski´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
o kadar şey söyledim sadece bir kelimeyi cımbızlayıp çekmişsin onun üzerinden sığ tartışma yaratıyosun. evet orhan pamuk türk olmasaydı bile yine aynı değeri olurdu gözümde. çünkü iyi yazıyor adam. ama öznel birşey diyeceksin bana şimdi. öznel ama evrensel yzıyor. peki bende sana bir kaç soru sorayım orhan pamuk bu ülkede 1 milyon ermeni 30 bin kürt öldürülmüştür demeseydide ermeniler türkleri öldürmüştür. kürtlerde teröristtir deseydi hala orhan pamuğa saldırırmıydın.?? hayır bu hoşuna giderdi değilmi. yada ahmet altan atakürt demeseydi kürt yoktur deseydi sizin gibi faşitlerin hoşuna giderdi değilmi.?? en önemli sorum şu aslında önceki yazımdada sordum ahmet altan yada orhan pamuğu okudunmu hiç? çünkü okumadıysan ve orhan pamuk ve ahmet altanı tartışıyosan benle bende sana ırkçı derim faşist derim perinçsizler ve kerinçeklerin şakşakçısı derim.....
Ha ha bu cevabı farketmemiştim ancak zararı yok zira hiçbir değeri yok. Paranoyaklığına devam et. Yok ırkçı yok faşist yok o bu şu. Nerden türüyorsunuz siz ya? Ayrıca, cevabında hiçbir yaratıcılık, sana ait bir iz, bir özgünlük de yok. Dinciler de bu şekilde saldırıyor, faşistler de, solcular da, kısaca fanatikler diyelim. Süper ezberlenmiş bir replik. Neyse, yaşına verelim... Ben bir tek cümlen üzerine bir yorum yapmışım, cevaba bak: "sığ tartışma yaratıyosun". Hadi ordan be, tartışma falan yarattığım yok. Çok canın istiyorsa sen gel buraya tartış kendi kendine...

Cânım bir hikayeyi alıp boka çevirmiş bir yazardır Orhan Pamuk, var mı? Sana göre Orhan Pamuk polemikleri ile gündemde olabilir, ben onun yazarlığı ile ilgili konuştum. Kafan basmıyorsa susmayı deneyebilirsin mesela, ama ne farkeder? Nasılsa yapamazsın... E, konuş sen...

Tökezlemişliğim 2. basamaktan geliyor