Konu: lol ne lan?
Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 19-06-2009, 00:59
ayolina ayolina isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Standart lol ne lan?

Ekşi sözlükte gördüm rahatsız olan arkadaşlarada küfürler sebebiyle özür dilerim ama paylaşmam gerekti çok hoşuma gitti, hayal gücü yüksek bir arkadaş :..
------------
Bir lol'dur gidiyor kodumun yabancı sitelerinde. bu da benim her "ay looool" tepkilerinden sorduğum bir soruydu.

biçare oldum düştüm yollara. lol nedir öğreneyim dedim. az gittim uz gittim atatürk hava limanına geldim. önceden ayırtılmış yerime oturdum uçakta. hostesin çok güzel bacakları vardı, onlara bakıyordum, yanıma yaklaşmaya baklaştı. kan dolaşımım hızlanmaya başlamıştı. sanırım beni uçağın tuvaletine çağıracak orada dillere destan yerden bilmem kaç kilometre yükseklikte sevişecektik. yaklaştı, kulağıma eğildi "bacağıma bakmayı keser misiniz, aşşağıya mı atayım sizi" dedi. güldüm. "peki" dedim. "bakmıyorum güzel bacaklarınıza, bir kez de elleyebilir miyim diye sormuyorum. ama bir tek şeyi merak ediyorum güzel gözlü kadın." dedim. "ne?" dedi. "lol ne amına koyim" dedim. güldü. döndü gitti. "lan bir soru sorduk şerefsizlik yapma cevap vereceksen ver ne gülüp gidiyorsun" dedim. ben öyle bağırınca tekrar geldi. "benimle gelir misiniz" dedi. gittim onunla. "arkaya gelin" dedi. arkaya gittik. tuvalete soktu beni, seviştik deliler gibi, tuvalet ufak olduğu için kafamı vuruyordum ama güzel bacaklarını artık elliyordum. ama bir an durdum "peki bir şey daha soracağım niye sevişiyoruz lan biz şimdi, bir şey olmadı ki aramızda, normalde bişeyden etkilenmeniz gerekmez miydi hanımefendi" dedim. "iyi be tamam siktir git" dedi yarıda gönderdi bana. ağzıma sıçarak oturdum yerime.

bir kaç saat sonra amerikanların topraklarına geldik. indim yeni york şehrinde, eskisini tercih ederdim ama buraya gelmiştim bir kere. bir çocuk gördüm sokakta hamburger yiyordu. yaklaştım. "lol ne lan" dedim. anlamadı, ama lol'u anlamıştı gülmeye başladı. "gülme lan sarsak" dedim, kaşlarımı çattım. "what is lol ulan" dedim. "ahaa dedi, lotz of laugh" dedi. elimin tersiyle ittim siktir lan der gibi. alındı ama hamburgerini dişlemeye devam etti.

bir binaya girdim. kapıcısı vardı. "is there anyone who has internet at home" diye sordum. "tsss everyone has got one" dedi. önüme gelen ilk daireye girdim. iki tane ibne sevişiyordu. sırtlarına kürekle vurup ayırdım. şimdi diyalogları türkçe yazıyorum ama orada ingilizce konuşmuştum herkes anlasın diye türkçe yazıyorum. kürekle vurduktan sonra bunlar korktular. orta doğulu terörist muamelesi yaptılar bana. "öldürdünüz ya ulan saddamı ibneler neye korkuyorsunuz halen sikikler" dedim. "abi ayıp oluyor" dediler. "başlatma lan ayıbına, bana lol ne demek onu söyleyin bütün internette bir loldur gidiyor sikecem belasını internetin de lol'un de" dedim. "abi onu bilmeyecek ne var? lots of laughing demek, yani ay ne kadar güldüm anlatamam, ay gül gül öldük be uiişşş, gözümden yaş geldi demek." dedi.

bir an durdum. kürekle daldım ikisine de. "amına kodumun evlatları, adam gibi gülemiyor musunuz şerefsiz herifler, lol lol halay çeker gibi din iman bırakmadınız lan insanda terbiyesiz herifler. insan gibi güleceksiniz ulan bundan sonra böyle yapacaksınız puşt herifler" dedim. zaten bayılmışlardı kürek darbelerinden. boş bir kağıda yazdım tüm söylediklerime yanlarına bıraktım. bir de "o kadar güzel bayılmıştınız ki uyandırmaya kıyamadım" yazdım çıkıp gittim. zaten gidiş dönüş almıştım, dönüş de o gündü zorluk çekmedim çok şükür.

Her insan başka bir insana göre delidir aslında ama bu belli ölçüdedir ve işte bu yüzdendir ki belli bi yakınlaşmadan sonra insanlar birbirini kırar, hayat hepimize farklı şeyler öğretiyor ama aynı çerçeve içinde ve yine bu yüzdendir ki hepimiz birbirimize göre deliyiz..