Alıntı:
yakari´isimli arızadan alıntı
Ben şahsım adına düşüncelerimin bir başkası tarafından çürütülmesini istemem ki buna da dikkat etmek gerektigine inanıyorum,Tanrinin adaletsiz ve küfürbaz ve saydıgın diger tanımlamalara nazaran aksine günahları bagışlayan ve affeden olarak tanımlandıgını biliyorum,ki bu Allahın isimlerinin acıklanmış halindede mevcuttur yani,Ya hani birazda algılayış ve algılama arzusuna dayalı bi düşünce.
|
Eğer düşüncelerinizin başkaları tarafından çürütülmesini istemeyen biriyseniz, bu durum sizin dogmatik, bağnaz vb bir insan olduğunuzu gösterir..
Başkalarından bir şeyler öğrenmek, yanlışlarının gösterilmesi ve buna bağlı olarak yeni düşüncelere sahip olmak açık görüşlü ve bilimsel olmak demektir.. Bunun dışındaki insanlara her hangi bir şey öğretilemez ve bu kişilerden her hangi bir şey öğrenilmez..
Kuran'ın Tanrı'sının
tüm günahları bağışlayan ve affeden bir özelliği yoktur.. Bağışlanmayan bir çok şey mevcuttur.. ''Ayetlerinin yalanlanması, Allah'a ve Peygamberine inanmamak, ortak koşmak (şirk) vs''
Zaten bir önceki yazımda bu konuya dair her hangi bir şey yazmadım.. Bir çok kişinin bilmediği diğer özelliklerinin de varlığından bahsetmiştim.