Tekil Mesaj gösterimi
  #44 (permalink)  
Alt 13-06-2009, 09:56
mezgiden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
mezgiden mezgiden isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

aslında ilgi alanım değil bu konu diye entel bir giriş yapayım önce zıt eylem olan bağlılıkla konuya girmek istiyorum, en sevdiğiniz yemeği düşünün onu sık sık yemek istersiniz fakat arada bir masada değişiklik fena mı? egolar, tatminkarsızlık falan hikaye bana göre, birine mahkummuş gibi yaşamaktan hangimiz hoşlanır ki... sonra dünya tek bir erkek ya da kadın üzerine de kurulu değil, hisler yalnızca hayata dair hata yapma oranınızı arttırır, ben kendimden çıkarak şöyle bir sonuca varıyorum, sürekli yalan söyleyen, vaatlerde bulunup gerçekleştirmeyen, olmayanı varmış gibi göstermeye çalışarak gözüne perde çekmeye çalışan, seni sömüren, haklarını savunuyormuş gibi yapıp en çok hakkını yiyen, gecene tecavüz edip karanlıkta emeğinin namusunu kirletip uykularını bölen ve en iyisi sanki kendisiymiş gibi gösteren biriyle sevgiliysen; çekip gitmek ona ödül olur... ona ihanet etmek ondan intikam almaktır, zira cinselliğe bağlayıp insanların hormanları falan deyip konuyu dağıtmayın... bu aralar yalnızım, sevgilim "devlet" olunca, açıklamsı da "ihanet" üzerine oluyor.... vatan hainiymiş , kim diyebilir bunu bana!