Alıntı:
|
Ha ha, valla bilemedin, polemiğe girmeye alışmış olmaktan olabilir belki bu isabetsizlik (olmayabilir de tabi) ama ben de aslında aynen senin dediğini demeye çalışıyorum Albatros; kadını erkeği de yok aslında bunun o kadar bence, en azından abartıldığı kadar bir fark olmadığını düşünüyorum...
|
Olabilir, belki daha az ve öz yazsam daha isabetli olur

Bu ara uzun uzun yazmak yerine soru-cevap şeklinde bırakıyorum; hem daha etkili hem daha verimli oluyor sanırım.
Alıntı:
Bu konu "gerçek"i değil, "ahlak"ı ilgilendiriyor, konu CİNSEL sadakat olduğunda. Çünkü insanın monogam olduğunu sanmam. Aynı anda iki erkeğin de hayatımda olmasını istediğimi, ama bana pompalanan lanet namus/etik zırvalarından türeyen güya vicdan vırvırında yıprandığımı ve lanet olsun diyerek 2sinden de çekildiğimi bilirim. Neden? Çünkü beylerimizin 2sinin de önkoşulu vardır: 2mizi birden idare edeceksen hiç gelme!!
Peki ya sen...?
|
Aynı anda iki kişi mi?

Duygusal açıdan istemem, karşı tarafı yaralamak,onu derin üzüntüye gark etmek beni de rahatsız eder. Ahlaktan ziyade bana ''etik'' gelmiyor; tek kişiyle yapamıyorsan kendin gibi düşünen daha soft ilişkiler deneyebilirsin diye düşünüyorum. Seksüel manada düşünceye gem mi var

Ciddi ve düzgün bir ilişkim yoksa beşibir yerde de yapabilirim, gelen razı olsun yeterki

Hatta, daha özgür yetişmiş, kimliğini ve hayallerini bilen/tanıyan birçok kadının bu konuda erkekler kadar rahat olabildiğini biliyorum. Tek farkımız kültürel yetişme farkı, toplumun bize yüklediği ''modeller''. Erkekler biraz daha ''obur'' olsa da, kadınlar da pekala erkekleri gibi düşünüyor;
ayıp yatakta olur derler ya, o da yalan
İşin içine duygusallık girdiğinde elinde olmadan sahipleniyorsun, diğerlerine karşı nötrleşebiliyorsun. En fazla beğenirsin, şöyle bir süzersin;ama pratiğe geçmez, vallahi ben çok ehli keyifimdir mesela, kılımı bile kıpırdatamıyorum
Alıntı:
E ben yaparım kızım, erkeğim!
Falan gibi bişiydi benim dediğim...
|
Şimdiki kızlar gözünü açtı; yeni nesil neler yapıyor neler
Alıntı:
Yoksa, o da dehşet bi hatun bulacak, ben de dehşet bi herif bulacam, bu böyle yani...
Ha, bak birtek aşık olduğumu sandığımda böyle bişi olmadı...
Zaten o da fazla sürmeden geçti 
|
Dürüst olsun canımı yesin; her yerde her zaman öylesine saygı duyarım. Başkasıyla paylaşmak istemem,ama saygı duyarım, onun hayatıdır, senin hayatındır, yorum yapmak bana düşmez.
Erkek egemen rezilliği görünce, kısıtlanmışlığı, baskıları yaşadıkça ''yapın kardeşim'' diyorum, inadına yapın!
İç bade, sev güzel var ise akl u şuurun
dünya varimiş ya yok imiş ne umurun demiş Ziya Paşa...
saygılar...