|
arkadaşım sende bunu anlamıyorsun ki altını üstünü doldurmak diye bi zorunluluk yok... ne söylüyorsam ondan ibaret... kimse kabullenmek zorunda değil tıpkı bilim adamları söyledi diye kabullenmek zorunda olmadığımız gibi... evet yer çekimide yok... gök itimide... matematikte yok... dünyada yuvarlak değil uzayda yok evrende... bak hepsini reddettim... bana aksini ispatlayacak hiç kimsede yok...
kendimden başka hiç bir şeye secde etmem... yardım sadece sözle istenmez... yardım istediğinde bile senin yardımına ihtiyacım yoku oynayabilir insan oğlu... oralarını anlarım ben hiç merak etme.... hayat ben olmayınca akmıyor... ben ölünce kıyamet kopmuş oluyor...
niye bilim diyorsunuz onuda anlamıyorum... adamın biri atlamış gemiye amerikaya gitmiş kimse gitmeden... buna niye bilim diyorsunuz...? yada biri kendisi için piramitler yaptırmış buna niye bilim diyorsunuz? niye tutuluyorsunuz BİLİM İLİM İRFAN diye anlayamıyorum? neyse ne hayat işte yaşıyorsun hoop kafana bi saksı ölüyorsun... tutulacak bişi yok... birilerinin fikirlerinin yaptıklarının peşinden kendini unuturcasına çırpınmak niye? hani insana kendine dair herşeyi anladın çözdünde yer çekimi kaldı bütün dert... vay be? ayrıca şu vajinusmus problemi seni baya zorlamış anlaşılan... ben başıma gelmeyen şeyleri çok fazla dert edemem etsemde samimi olamam... eğer bir gün vajinusmus problemi olan bir kız arkadaşım olursa düşünürüm... çözemezsek doktorada giderim söz... senin için rahat olsun... ama o zaman bile bilimi reddederim bundanda emin ol... otuz yaşındayım ve hiç umursamadım bilimi ilimi dini imanı... hayatıma ne eksi nede artı hiç bir etkisi olmadı... yaşıyorum işte...
devletlerin insanlıktan çaldığı toprakları, doğal kaynakları ve tembellik hakkını geri istiyorum... ve devleti ayakta tutan, insanlara hakları olanı unutturup başka şeyler düşünmesi için oyalayan bilimden ve dinden nefret ediyorum...
|