Tekil Mesaj gösterimi
  #8 (permalink)  
Alt 04-06-2009, 17:28
eco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
eco eco isimli Üye şimdilik offline konumundadır
daima arıza

evet dünyayı belirli merkezlerden yönetilen matrix vari bir yer sanıyorum ama bazen... bazen mad max vari bazen tom ve jery bazen penceremden baktığım sokak bazen odam bazen bir sait faik öyküsü bazende bir yalan... yani o an ne görüyorsam ve nasıl algılıyorsam öyle olduğunu düşünüyorum... sanırım bir mahsuru yok böyle yaşamamın...
psikolojinin bana göstereceği hiç bir şeye ihtiyacım yok ve psikolojinin ya da sosyolojinin olanı anlamlandırmasınada ihtiyacım yok... olanı anlamlandırabiliyorum ve önemli olanda benim anlamlandırmam...
eş yada sevgili dediğim insanı zaten olduğu gibi kabul etmişimdir... sorunlarıda buna dahildir... onun sorunlarının bana sorun olduğunu düşünmek yerine sorunlarını sorun olarak görüp görmediğini anlamak görüyor ve bunların çözümü için yardım istiyorsa yardım etmek hatta nasıl bir yardım talep ettiğini öğrenmek isterim öncelikle...
ben buyum işine geliyorsa derse mutlu olurum çünkü olduğu gibi kabullenmek ve sevmek isterim onu ve onunda beni... eş yada sevgili dediğim insanı sorunları var diye siktiretmem...
sürekli cinnet halinde olan ve psikopat ruhlu birinin dünyayı algılamasına saygı duyarım çünkü severim seri katilleri...
somut kanıt dediklerin nelerdir anlayamıyorum... bir fikir beyan etmek için illa geçmişte düşünülmüş yazılmış çizilmiş mi olması gerekiyor? ben bütün tarihi bilimi ilimi dinleri reddediyorum... evvel de benim ahirde... benle başladı dünya beimle bitecek... vücut bulmadığım yerde hayat akmıyor... oraya adımımı attığımda başlıyor ve uzaklaştığımda bitiyor...
sistem dediğimiz benim dışımda dünyada yaşananlara etki edendir... vatandaşlaştırma işlemini uygulayan ve devam etmesi için gerekirse zor kullanandır... hayır sistem demem kafanı karıştırıyorsa ahmet diyelim dicem ama sonra uğraş dur ahmetlerle yok ben sana söylemedim yok sistemi ifade ettim diye... dünya de düzen de çark de hayat de devlet de ne istersen de.... beni sadece insan olmaktan alıkoyan tüm dünyadaki toprakları doğal kaynakları sahiplenmiş ve yaşamak için bunlara ihtiyacı olan insanı köleleştiren vatandaşlaştıran kuruma ne dersen de...
hayır hiç bir şeyi somutlaştırmayacağım... somutlaştırmak ta ne oluyor ki...? düşünmem yetiyor anlıyormusun... bu benim dünyam... kendi gözlerimle görüyor ve zihnimle algılıyorum... daha ötesi yok.... bir yerlere dayandırmama gerekte yok... ispata tutarlılığa somutluğa hiç birşeye ihtiyacı yok... düşünmem yetiyor...
ben ve görüp algıladıklarım dışında hiç bir şey yok... şu an parmaklarımı seslerin resimlerinin olduğu düğmelere belli bir düzende dokunduruyorum ve karşımdaki ışıklı cama bu resimler yansıyor... sende aynı şeyi yapıyorsun... varsın sanal iletişim desin birileri ben seslerin resimlerine dokunuyorum...
bu arada psikolojinin var olmadığı dönemlerde yapılan üretilen keşfedilen icat edilen şeyler ne olacak deli saçması mı? yoksa hiç mi deli yoktu o zamanlar?
Sana bir soru: Vajinismus rahatsızlığı dolayısıyla cinsel hayatı maffolan bir kadına ne önerirsin mesela?
rahat ol kızım ne var bu kadar kasacak derim... ne biliyim henüz karşılaşmadım karşılaşınca düşünürüm artık...

Konu eco tarafından (04-06-2009 Saat 17:33 ) değiştirilmiştir..