Alıntı:
Dead Human´isimli arızadan alıntı
ılk sene boyunca tüpe benzıne sekere zam yapmadı .. o kadar ..
yanlız sonrakı yıl 2 katına cıktı fıyatlar ..
|
Alıntı:
HattoriHanzO´isimli arızadan alıntı
lam nasıl başarılı bulayım ben memurum ve benim maaşıma %2,5 zam yaptı.
|
Alıntı:
kmendil´isimli arızadan alıntı
sağlıkta, eğitimde, yollarda ve ulaşımda yapılan yenilikleri görmemek, at gözlüğü ile dolşamka gibi 1 şey olsa gerek...
denizin 6ndan karşıya geçecek tünel; tuzladan avcılara metro ile 1 saatte gidebilme kolaylığı hiç mi rahatlatmıyor sizi...?
takım tutar gibi tuttuğunuz partiler, bugüne kadar n vardi bu ülke topraklarında bizlere?
|
Bazı arkadaşların başarıyı kendi menfaatleri ile ilişkilendirdiğini görüyorum......
Akp hükemeti zamanında Dış borcumuz katlandı.,Yapılan hizmetler borç alınarak yapıldı.,Ayrıca yapılan hizmetlerdeki birincil amaç ülke insanlarının gözünü boyayıp bir dahaki seçime koltuğu garanti etmek içindir.,Şimdi tünellerin metroların yapılması karşılığında aldığımız dış borçları ve bu borçlar karşılığında verdiğimiz tavizler ve yabancılara mülk olarak sattığımız toprakların bizi götürdüğü sonu başarılımı buluyorsunuz.,Bu ülkenin cebi boşaldıysa herkes kemer sıkar ve lüx tüketimlerden kaçınır gidip şu an için acelesi olmayan ihtiyaçlar için kendini pazarlaması ne kadar doğru.,Akp ülkenin pezevenkliğini yapıyor...ülkede en az 5 milyon işsiz var millet evine ekmek götüremezken çıkıp enflosyandan;%2 zamdan yada metrolardan,tünellerden bahsedilmesi bulunduğumuz vahim durumun hala anlaşılmadığını ortaya koyuyor.