|
Aldatmak derken neden bahsedildiğine bağlı,karşı cinsi yani sevgilini yada eşini aldatma konusunda sorulmuşsa soru ,şöyle cevap veririm:aldatmak kişiden kişiye değişir, bu ifade için sanırsam yeryüzünde "aşk"ın varlığına inanmak gerekir."Aşk" varsa aldatmak o derece acı olur, yoksa zaten yaşadığın bir aşk simülasyonu olduğundan,kuyruğuna basılmış köpek gibi havlamaya gerek yoktur,birazcık aldatılmış rolü yap yeterlidir.İnsanlar tanıdıkça fethedilir,ruhu keşfedilir.Ve dünya çok büyük ve keşfedilecek çok fazla şey var.Bu yüzden bir erkek yada kadın ,sevgilisinin dışında tanımak babında başka birini keşfedebilir ve birlikte olabilir.Bence bir sakıncası yok bunun.Ruhun doyumuyla alakalı bir durum,bir beden üzerinde hakimiyet kurabilirsiniz ama bir ruh üzerinde asla.Eğer ruhunuz fahişeyse,bedeninin bakir(e) olmasına gerek yok.Ki bu durumda dünyada birbirini aldatmayan kişilerin sayısı çok azdır (o da toplum kuralları,gelenek görenek ve din tarafından sınırlandığı içindir)o yüzden dem vurmayı bırakmak lazım.
Beni ırgalayan bir durum değildir şahsen .İsterse beni aldatırken yaptığı fantezileri anlatsın,banane.Kendimi narsistlik derecesinde olmamakla birlikte herşeyden daha çok severim."Ben" ben için önemlidir,ve bir başka "ben"lik için kendimi üzeceğimi sanmıyorum.Zaten bu yüzden ilişkilerim çok uzun sürmez ama eğlencelidir(:Kendimi aldatmadığım sürece sorun yoktur,kim beni kendimden daha fazla aldatabilir ki,bu "aldatma" ifadesi sadece benim için geçerli ve önemlidir,kendimi aldattığım gün dünyanın en çok acı çeken aldatanı olurum kanımca.Saygılar...
Herkesin hayalgücü tükendiğinde artık hiçkimse dünya için tehdit olmayacak ...
|