Alıntı:
Sana biraz tarih dersi;
Enver Paşa 3. Enternasyonalin ideolojik doğrultusunda bir komünist partisi kurmuştur. Bu komünist partisinin adı «Halk Şûralar Fırkası»dır... Fakat daha sonta bolşeviklerle ters düşen Enver bu defa İslamcı Turancı bir kimlik benimseyerek bolşeviklerle girdiği savaşta, güneye Afgan sınırına doğru çekilmeye çalışırken 4 Ağustos 1922'de bulunduğu Belcivan yakınlarında kıstırılarak, mermi yağdıran makineli tüfeklerin üzerine atına binip kılıcını çekerek maiyetiyle birlikte saldırdığı Pamir Dağlarının yamaçlarında Çegan Tepesi eteklerinde can vermiştir.
|
Müslümanlığı reddedip ateist olmuş birine müslüman-ateist mi diyorsun

Adam sosyaliz yahut halkların bağımsızlığı için değil, ırkçı-faşist birtakım ülküleri adına mücadele vermiş sadece. Sarıkamış rezaleti halkların ordular ve militarizm nasıl felakete düşürüldüğü, nasıl kepaze edildiğinin ibretlik vesikasıdır.
Alıntı:
|
Allahüekber dağlarında 100.000'den fazla askerin tekbir kurşun atmadan soğuktan donarak ölmesine neden olan da bu zavallı maceraperest kişiliktir. Mustafa Kemal'le kimleri karşılaştırdığına dikkat et!
|
Ben birçok bileşeniyle resmi bir ideolojiden bahsediyorum, atatürk'ten özel olarak nerde bahsetmişim? Konuyu niçin Atatürk'e indirgiyorsun? Kemalizm yahut resmi ideoloji bir süreçtir, birkaç kişiyle sınırlı değildir ki. Konuyu sabote edip tek kişiye indirgemeye çalışman senin acziyetini gösteriyor sadece, değilse de anlayış kıtlığını...
Alıntı:
|
Ama, herşeyden önce samimi ol. Sana sürekli tarih dersi vermek zorunda değiliz burada.
|
Yahuu sen önce TURANCI-KÜMİNİST nasıl oluyor açıkla
Alıntı:
|
Atatürk'e saldırmadan önce ne menem bir iş yaptığını tartacak mantığın olsa zaten bu hallere düşmezsin.
|
1. Atatürk hakkında eleştiri hakkım saklı olmakla birlikte nerede saldırmışım?
2. bahsettiğin yazımda (humeyniyle ilgili olan) böyle bir ibare bulduysan alıntıla o zaman?
3. Bahsi geçen yazıda bırak saldırmayı, konu atatürk bile değildi...
Alıntı:
|
Kalkıp da Atatürkle Humeyni arasında hiçbişr fark yoktur diyebilen bir yüz karası ile benim bundan böyle tartışacak tek kelimem olamaz.
|
Yalanına zıçayım senin

nerde ''atatürk'le humeyni arasında bir fark yoktur'' demişim göstersene
Alıntı:
|
Birgün vicdan azabı - sende varsa tabi - seni rahatsız eder de gerçekleri anlama yolunda adım atarsan eline Nutuk'u al da oku. Sana son sözüm budur. Yapmış olduğun hata artık tartışabileceğimiz ortak bir zemin bırakmamıştır. Bir daha muhattab olmayalım.
|
Tamam sevgilim, hoşça kal
[/QUOTE]

Mey kasemi kırdın yere vurdun Tanrım
Zevkimden edip sanki ne buldun Tanrım
Gül renkli şarabım yere döktün tekmil
Zannım budur ki sen de sarhoş oldun Tanrım...
Hayyam...