Tekil Mesaj gösterimi
  #94 (permalink)  
Alt 27-05-2009, 00:52
Diriliş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Diriliş Diriliş isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Daima Arıza

Albatrostan alıntıdır:

"ittihat ve terakki'ye wikipedia'nın İngilizce'sinden göz atsaydınız ya? Sana çok basit bir çelişkiyi gösterdim. Sen Ermeni soykırımından söz etmeye bilirsin; ancak, ben ondan söz ediyorum ve bu elim olay karşısında resmi ideolojinin yalanlarını ortaya koyuyorum. Kaldıki siz benim yazdıklarıma karşılık verdiniz mi? O söylediklerinize karşın emin olun onlarca karşı kanıt sunarım size."

Gözüm sen ne yazdın da sana karşılık vermedik? Sana İtthat ve Terakki'nin tarihini verdik. M. Kemal bu cemiyete bir dönem dahil olmuştur, evet bunu da söyledik ama ayrılmıştır daha sonra dedik. Bunun da tarihsel kanıtlarını verdik. Vermedik mi?

O dönemde en ilerici oluşum İttihat ve Terakkiydi. M. Kemal'i bu oluşuma üye olmakla suçlaman yersizdir. Okuduğun beyin yıkamaya yönelik kitapları akıl ve mantık süzgecinden geçirdiğinde gerçekleri bulacaksın Albatros.

Ama bu arada:

Değerli forum üyleri:

Albatros isimli arızanın Atatürkle Humeyni arasında ne fark var diyecek kadar sapıtık bir mantıkla tarihi çarpıtmasına hep birlikte tanık olduk. Söz konusu kişi, bu olağan üstü marjinal varsayımlarını Atatürk'ün bir İttihatçı olduğu ve yaptığı eşi benzeri görülmedik devrimlerin ise aslında bir İttihatçı modernizmi olduğuna dayandırmaya çalıştı. Yukarda gördüğünüz gibi onun bu çarpıtılmış tarih anlayışını gözler önüne sermek için İTC'nin tarihini özetle anlattım ve Atatürk'ün bir İttihatçı olmadığını kanıtladım. Yukarıdaki iletilerimi okuduğunuzda gerçekten de Atatürkle İttihatçılar arasında hiçbir yakınlığın olmadığını hatta Atatürk'ün kurduğu evrensel normlara dayalı cumhuriyet rejiminin İttihatçıları yargılayım mahkum etmiş olduğunu göreceksiniz. Yapılan çarpıtmalara karşı çok açık sorular sordum. Karşılığında hiçbir yanıt gelmedi. Beyni yıkanmış bu zat bana sadece şunu söyleyebildi:

"Yapma şimdi gözüm (!!!!) sana da mı ABC'yi öğreteceğiz".

Bu konuda ileri sürebildiği tek kanıt ise Atatürkle İttihatçıların sınıfsal kökeninin aynı olması. Yani ona göre Atatürk'ün tek suçu bir asker olması! Yani Albatros'a göre Atatürk işçi kökenli olmadığı için bir İttihatçıdır!

Sana ve senin gibi dogmatiklere sadece gülebilirim. Ama senin tek sığınağın olan o kitapları yazanların hangi mecralarda aktıklarını da biliyoruz hiç merak etme sen. Atatürk'e saldırmanın, onun yapıtına hayasızca hakaret etmenin pek moda olduğu bugünlerde , onu yok etmeye yönelik bu hain tutumların hiç de öyle örgütsüz, sıradan ve rasgele olmadığını herkes çok yakın bir zamanda görecektir. Bu ülkede Atatürkçüler hayasızca katledilmiştir! Devlet, Mafya ve Terör üçgeni ile cisimleşmiş şer odağına çomak sokanlar, özel arabalarına koyulan bombalarla havaya uçurulmuş, Atatürkçü devrimciler fiziksel olarak ortadan kaldırılmıştır. Ne var ki gerçeklerin üzerini örtenler tarihle yargılanmaktan kurtulamazlar! Safların belirginleşeği günler ise hiç de uzak değildir!

Son olarak:

Sn Albatros,
Bana gözüm diye hitap edebilmenin altında yatan nedenleri bilmek isterim. Örneğin ben sana "Bize hikaye anlatma, biz bunları yutmayız koçum" deseydim bu hoş bir hitap tarzı olur muydu?
Benden en az 8 yaş küçüksün. Düşünce kapasitene gelince bana bir ağabey değil ancak bir öğrenci olabilirsin. "Gözüm" ne demektir? Sözde sınıfsız toplum savunucusu, beni bu sözünle küçük gösterebileceğini mi sanıyorsun? Karanlık bulutların içinde uçarken bu defa sen sağlam kayaya tosladın! Atatürk'ü anlamak kim sen kimsin! Gözüm gülüm vb mahalle ağzıyla yazma sakın bir daha! Adam ol önce sorularıma yanıt ver.

Konu Diriliş tarafından (27-05-2009 Saat 10:26 ) değiştirilmiştir..