Tekil Mesaj gösterimi
  #30 (permalink)  
Alt 24-05-2009, 22:22
Sıfır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sıfır Sıfır isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

İnsan kötüdür ; Doyumsuzdur ; Bencildir ; Kin duyar ; Nefret Eder ; insana ve doğaya karşı bir saygısıda oluşmamışsa onu zarar vermekten alıkoyan tek şey Din ve Allah Korkusu olur.....Böyle bir insanın Dinlerin Sahteliğini Çözümlemesi ; Tanrının varlığını ret etmesi ; diğer bir deyişle Ateist olması pek çoğumuzun istemeyeceği bir durum ortaya çıkartır........Evet bu yönelimde Ateizmi suçlayamayız ama Dinlerin insan üzerindeki etkisinin elbette kanunlar kadar olmasa da etkili olduğu tartışılmaz......ayrıca ateist olmak demek=Ahlaklı olmak demek değildir.....ben nice Ateist gördüm sadece kendi çıkarları doğrultusunda Tanrıyı ret eden........Ama ahlaktan nasibini almamış. ......birde kendisini Tiyatro Sanatınıda geliştirip aranızda dindar bir müslüman gibi dolaştığı zaman ne kadar tehlikeli olabileceğini hayal bile edemezsiniz.......Bunu Bilimle karşılaştırabilirsiniz......ÖRNEĞİN : Atom Çekirdeğinden Elde edilen enerji fayda içinde kullanılabilir ; milyonlarca insanın hayatına son vermek içinde...............Ateizmde böyle bir şey......Bu nedenle öncelikli olarak şu insanları nasıl Ahlak sahibi yapabiliriz..onun çözümünü bulalım..diye düşünüyorum... Lakin Cinsel sapkInlıkları olan ve buna ket vurmuş, insanlıktan nasibini almamış bir mahlukun,Bir kaç Ateist tarafından ikna edildikten sonra ,10 yaşındaki bir kıza tecevüz etmesini hiç birimiz engelleyemez......Henüz yeterince gelişmemiş , hayvansal duyularla hareket eden insanların, Dinlere inancı ,toplumun güvenliği için gereklidir.....diğer taraftan dinlerinde politikaya alet olmaları ve insanları köleleştirmesi istemediğimiz bir durumdur........siz karar verin ; her iki durumda da insan kendisi için bile tehlikeli....