Tekil Mesaj gösterimi
  #18 (permalink)  
Alt 24-05-2009, 12:23
Sıfır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sıfır Sıfır isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Ben Tanrıdan önce Tanrıdan Bahseden Kaynakları irdelemenizi öneririm.........Siz ortada yoksunuz ama sizin hakkınızda atıp tutan bir kitap var ve ben bu kitap vasıtası ile sizi tanıdığım zannına düşüyorsam bu benim budalalığım olur......Öncelikle Tanrının bir bilinmez olduğu ve hakkında zerre kadar bilgi olmadığını kabul etmeniz gerekir...Çünkü Kutsal Kitaplar ve Din Tanrının Bir Yönlendirmesi olsaydı ; yani Tanrı iradaye müdehale eden olsaydı hala müdehale etmekte olurdu......insanlarla yüzleşiyor ; peygamberler gönderiyor (Yüzlerce) ; Kutsal Kitaplar Gönderiyor ; Melekler Gönderiyor ; Uyarıyor ve Uymadığınız için Felaketler gönderiyor olsaydı...şu anda bütün bunları hala yapmakta olurdu ve onun karşısında insanlık ona itaat ederek onun istediği gibi yaşıyor olurdu....Burada asıl sormanız gereken içinde bukunduğunuz hayatta size Tanrı olduğunu iddia ederek size peygamberler ; kutsal kitaplar gönderip kurallar koyanın ve aynı zamanda mucize olarak tanımlanan faaliyetlerde bulunanların kimler olduğunu ve neyi amaçladıklarını irdelemelisiniz......Lakin hayatlarınız üzerinden oynanan Dünyaya yutturulmuş bir oyun varken önünüzde duranı irdelemek yerine bilinmeyeni kavramaya çalışmanız yada bilinmiyeni ret etmeniz , Dünya üzerindeki oynanan bu oyun ve sır perdesinden sizleri uzaklaştırmaktan başka bir işe yaramaz.............Tanrı yok ; yada var demiyorum ; ama öncelikle Tanrının mesajı olarak sizlere yutturulmuş dinleri bilimsel çerçevede karşılaştırmalı ve sorgulamalısınız...............Çünkü tanrı varsa bile dünya yaratıldığından beri her şeyi kendi doğasına bırakarak müdahale etmediğini düşünüyorum (Varsa niye yarattı diyeceksiniz)(Bu nedenle bilinmiyenin ;varlığı belli olmayanın, bir amacınında olup olmadığını bilmedimizi bu konunun çözümden uzak olması nedeni ile önümüzde bize tanrının işi olarak yutturulan dünyayı sorgulayınız) ........Eğer tanrı yoksada yine bu sonuç değişmiyor............