Tekil Mesaj gösterimi
  #31 (permalink)  
Alt 23-05-2009, 20:14
Sunasu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sunasu Sunasu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Arıza

Dünya tarihine baktığımızda;

ilk önce kölelik toplumu,
sonra feodal toplum,
daha sonra monarşik toplum,
daha sonrada kapital toplum yaratılmıştır.
Bütün bu toplumsal uygulamalar insanın evrensel hak ve hürriyetlerinin doğasına yaratılışına aykırıdır.

Hiç bir politika ve uygulama eğer insan merkezli değilse başarılı olamaz,siz eğer
ırkı,dini,mezhebi,parayı,baz alarak düşünce ve fikirlerinizi bu doğrultuda eyleme dönüştürürseniz bunun sonu çok yakın olur.

Eğerki insan merkezli bir düşünceyi, fikri, söylemi,eyleme dönüşterirseniz bu bir küçük kar tanesinin dağdan yuvarlanması gibidir.Çoğaldıkca çoğalır ve onünde hiç engel tanımaz o nedenledirki ben ,sen ,o kişisel tekil şahıstan fazla ileri gitmez önemli olan biz ,dir.işte bu butun sorunların çözümünün ana temelidir.

Yanlız burda sırp, bulgar,türk, çeçen, kürt olarak bakarsanız burda doğru karar verme doğmayacagı gibi o ırksal yaklaşımda insan yoktur insan merkezli olmayan her şeyde muhakkak bir yerde kendi taraftarını bulur ve toplar buda şiddetin oluşmasına en büyük sebebi oluşturur.

Koskoca dünyada herkeze yer var siz yeterki yaşamasını bilin...

Ben def ettikçe alçak virüsler ürüyor. Ben doğrumu deştikçe onlar komikmiş gibi gülüyor. Bilmiyorlar aslında onlar karşımda yavaşça ölüyor....