Ahbap ve Albatross biliyor bu işi. İmrendim, ben de yapıcam ib tahmin.
Yapacağım kelimesine "yapıcam" demeyeni sokakta Türkçe konuşmadığı için dövecekler.
Pop müzik icra etmeyeni ayıplayacaklar.
Fuhuş sokaklara yayılacak. Parklar "kubbesiz keranelere(!)" dönüşecek.
Türkiye-Ermenistan savaşı başlar. Doğu ve Güneydoğu'yu da isteyen Ermenilere karşı PeKeKe ve TeSeKe ittifak kurar.
Seçim öncesi rüşvet ve harcamaları kısmak için seçim periyodu 5 yıldan 10 yıla çıkar.
2023'te Türkiye süper hatta hiper güç olur. İsmail YeKa başa geçer.
ABeDe Afrika ve Asya'da sömürecek daha bişey bırakmaz, Avrupa'nın verimli topraklarına göz diker. Cebren ve hile ile oraları da sömürür hiç şüpheniz olmasın.
Afrika'daki tüm ülkeler Somali Korsanları altında birleşir.
Küresel ısınmanın aslında olmadığı anlaşılır. Ama yine de susuzluktan ve açlıktan insanlar ölmeye devam eder. Greenpeace de bu arada Redpeace olabilr. Gerçekçi bir ihtimal.
Üzücü haber Albatross, Haydar Dümen 2030'a kadar yaşamaz. O bayrağı Polat Alemdar devralır.
İyi haber, teknoloji gelişecek. Ama sadece teşhir amaçlı bir gelişme olacak. Bu gelişme %100'e çıkan gözlüklü oranını % 1 düzeylerine indirecek.
Testere sinemalarda her hafta oynayan bir dizi haline gelecek. Eski bölümleri de okullarda oynar. E artık pratiğe yönelik olmalı.
Dünya burjuvazisi ve diğer ülkelerdeki yardakçıları; tekmili birden Avustralya'yı satın alıp oraya yerleşirler. Böylece 2030'un süper gücü Avustralya olur.
Namaza vergi gelir, sayısını da 4'e indirirler. Tasarruf olsun diye Ramazan ayı tüm seneye yayılır, bayramı da Kurban Bayramı ile birleştirilir.
Fener kupayı alamamaya devam eder, kupa da en sonunda tedavülden kaldırılır.
Güney Amerika ülkeleri sosyalizm çatısı altında birleşirler. Sınırları kaldırma kararı almaları muhtemel.
Söylemedi demeyin her üç yılda bir sırayla yayılacak hastalıklar: öküz nezlesi, kanguru gribi, balık astımı, maymun pipisi alerjisi, solucan çişi kanamasız migreni.
Savaşsız yılımız olmaz. Büyük çaplı bi savaş muhtemel, belki ondan sonra barış gelir.
Üniversitelerde felsefe bölümleri lağvedilir.
Şimdi bakıyorum da absürt mizah benim işim değil sanırım