|
Merhaba caligula...Uygurların M.ö.Döneme ait olduklarını destekleyen resmi hiçbir bilgi yok.Google da Türk Piramitleri yazarsan piramitlerin resimlerinide gözteren bir kaç araştırmaya ulaşabilirsin.O bölgede yaşamış iki medeniyet vardır.Biri Türkler Diğeri Çinliler Ve pramitlerin Çinlilere ait olmadığı kesindir.(Yoksa sahip çıkarlardı)..Benim önereceğim kaynaklar Türklerin değilde insanın atasını çözmene yardıncı olabilir.Atlantis;Mu;İnka;Maya;Mısır Piramitleri;Bermuda Şeytan Üçgeni;Tanrıların Arabaları;Tevrat ;esrarengiz olaylardan bahseden diğer kaynaklar ;Hint vedaları ;Eski mit ve efsaneler vs.vs.vs.
Aynı konu üzerine farklı yazarların kitaplarınıda okumalısın.Bazen saçma ve sıkıcı bir kitaptan kilit noktasını açacak bir kaç işe yarar bilgi çıkabiliyor.Hiç bir kitap tek başına hiç bir şey vermiyor.Senin parçaları birleştirip kafanda resmi oluşturman gerekir...buda kısa bir süreç değil ama soruların cevaplarını kendin buluyorsun tabiki soruyuda senin sorman gerekir........ben bu konuda bir arşiv tutmadın elime geçen her kaynağı okudum belki 15 yıl önce başlayan bir sürecin sonucu diyebilirim....
..kolay olmadığını bunun için iyi bir amacın olması gerektiğini yoksa çabuk sıkılacağını söyleyebilirim...Kolay gelsin....tıkandığın ve tartışmak istediğin bir yer olursa(Varsayımlar üzerinden) yardımcı olmaya çalışırım....
|