Tekil Mesaj gösterimi
  #152 (permalink)  
Alt 15-05-2009, 14:27
Sıfır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sıfır Sıfır isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Elbette dini literatürden çıkan yaratılışın ne olduğunu bende biliyorum.Sadece bunun dışına çıkarak yaratılışın nasılken nasıl algılandığı konusunda nasıl ortaya çıktığı konusunda bir varsayımda bulunuyorum….
Hipotezin de ne olduğunu sen den çok daha iyi bilirim Hipotez bilimsel önermedir.Doğruluğu üzerine bir araştırma yapılmamıştır.(Bence bütün kitapların yanlış sayfalarını okumuşsun)
Ayrıca Evrim Teorisine (Henüz Kanun Değildir.) olan takıntın paranoya ya ulaşmış.Yarın Evrim teorisinde bilimsel yanılgılar olduğu bile ispat edilse direk sırtını çevirecek haldesin.Ve bütün bunlar yetmiyormuş gibi sadece ben’im dediklerim doğrudur,sadece ben bilirim onun dışındaki hiçbir şey kesinlikle kabul edilemez tarzındaki yaklaşımını da aşarak senin inandıklarından daha farklı önermeler yada varsayımlara karşı boş kafa diyecek kadar düşmüş bir insan için sence ne yapılabilir.Gerçekten öğrenmeye ve tartışmaya kendisini kapamış olan ben miyim sen misin.Çünkü doğrular ve bilgiler dinamik yapıya sahiptir.Zaman içinde değişkenlik gösterebilirler.Ben senin dediğin hiçbir şeyi tamamen ret etmezken kendi söylediğim hiçbir şey içinde kesinlikle doğrudur üstelemesinde bulunmam çünkü ben benim yanlış düşünebileceğim ve senin doğru düşünebileceğin ihtimalini de göz önünde bulunurum.Ve hiçbir insanı konuşmaya yada tartışmaya değmez olarak nitelemem.Lakin Beyin Fırtınası olayı hakkında zerre kadar bir bilgin olsaydı.Alakasız gibi görünen konulardan soruların doğru cevabının bulanabileceği hakkında bilgin olurdu.Sana şimdi oturup ta bunu da örnekleri ile açıklayacak değilim…Ayrıca daha çok kitap okuyarak daha çok bilineceğini sanıyorsan yanılıyorsun…Elbette bütün bilgiler alınmalıdır ancak bu bilgiler direk kaynağından alındığı gibi yorumlanırsa ve doğru kabul edilirse ve geçmişten günümüze de bu hep böyle süre gelseydi herhalde hala ortaçağda olurduk.İnsan bilgiye kendisi ulaşır ; okuduklarını kafasında birleştirir ,önce okuduklarına muhalefet olarak aksini düşünmeye çalışır,bilginin içinden kendisine verilenin dışında yeni bilgiler çıkartmaya uğraşır…Kitapların ve sıradan düşünme tarzının dışına çıkar…Aksi halde..diğerlerinin ulaştığı noktadan ötesine gidemez…….Ben seni sadece kendisinin önünde duran bir engel olarak görüyorum……..