Alıntı:
Sıfır´isimli arızadan alıntı
Hiç bir zaman Anarşist olduğum iddiasında bulunmadım.Yada Liberal.Sadece Ben Yerine Biz demeyi tercih eden her bireyin mutluluğunu sağlayabilecek mümkünse bir adı olmayan ; politik dinsel yada ırksal ayrımcığın olmadığı kıt kaynaklarla insan sayısının dengede olduğu,bir dünyada yaşamış olmayı arzu ederdim.....Bütün konularda olduğu gibi sadece benim dediğim ,sadece benim düşündüğüm doğrudur diyen her cümlede kasıt arayan ve her cümleden anlamının dışında anlamlar çıkarmaya çalışan ben merkezci bir karaktere sahip olduğunuzu görüyorum.Ve her eleştirinize yada her söylediğiniz kelimeye cevap vermenin bir şeyi değiştirmeyeceği kanaatini bende uyandırdınız.Çünkü muhalefet olmanın bile bir ölçüsü vardır.Benim aklıma Levent Kırcanın Bir Kabaresini getirdiniz."Bana Değerli diyor sayın başkanım"(Değerli:Çizgi film karakteri köpek)
|
Offf, neden bu forumdasınız sevgili arkadaşım? Ben söylediklerim kanundur mu diyorum? Doğru nedir size göre? Herkese göre değişen doğru mu var? Tartışılmayan kutsal görecelilik safsataları sizi de mi sardı? Tartışmayı bilmiyorsanız yazmayın arkadaşım, sürekli konuyu kişiselleştirmekten de vaz geçin artık.
Yanlış olduğunu düşündüğüm yere itiraz ediyorum; doğrusunu biliyorsan gerekçeleriyle yazarsın ve tartışırız; bunu kişiselleştirmenin ve alınganlık etmenin manası yok. Ben uzlaşmacı biri değilim, belirli bir tavrım ve tarafım vardır. Sana Mevlana olduğumu mu söyledim? Ancak, doğru olduğuna ikna edildiğim düzgün fikirleri de dikkate alırım...

Mey kasemi kırdın yere vurdun Tanrım
Zevkimden edip sanki ne buldun Tanrım
Gül renkli şarabım yere döktün tekmil
Zannım budur ki sen de sarhoş oldun Tanrım...
Hayyam...