Tekil Mesaj gösterimi
  #151 (permalink)  
Alt 15-05-2009, 10:12
Diriliş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Diriliş Diriliş isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Daima Arıza

Alıntı:
Sıfır´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Diriliş sana diyecek bir şey bulamıyorum...Hani bazı insanları eleştiririz tabuları var deriz,diğer düşüncelere kapalı olduğu için yoz olduklarını söyleriz ya...maalesef onlardan pek bir farkın yok sangi Evrim teorisi senin olmazsa olmaz bir tabunmuş,ve birisi bunu çürütürse senin için anlamı olan herşey anlamını yitirecekmiş gibi bir davranış sergiliyorsun."

Evrim kuramı diğer düşünceleri ve tabuları yıkarak kuramlaşmıştır! Senin bundan haberin olmadığı ise açık. Çünkü bilimden bihaber olduğun kadar tarih konusunda da cahilsin. Tekrar söylüyorum: Evrim bir varsayım değil bilimsel bir gerçektir ve tüm modern biyoloji biliminin temelini oluşturur! Bu benim kişisel görüşüm ya da istediğim mi ki sen kalkıp bana tabulardan falan bahsediyorsun. Senin kafan bazı şeyleri algılayamıyor diye bilimsel gerçeklere tabu mu diyeceğiz ya da sana burada kavram açıklaması yapmak zorunda mıyız sürekli? Elbette Darwin'in bütün varsayımları doğru çıkmamıştır çünkü gözlem yapma olanakları sınırlı kalmıştır. Ama onun kuramı bilimin ilerlemesiyle birlikte kesin olarak kanıtlanmıştır ve daha da geliştirilmiştir!

"Halbuki Evrim Teorisi kadar önemli hatta o teoriyi solda sıfır bırakacak insanlık için sır olmayı sürdüren bir çok konu vardır."

Bak sen demek öyle.... Neymiş o solda sıfır bırakacak kuramlar? Neden birkaçından bahsetmiyorsun? Allah aşkına sen dalga mı geçiyorsun arkadaşım! Sırlar olduğunu ileri sürerek kuram eleştirisi yapıldığı görülmüş bir şey mi?

"Biz seninle daha önce evrim teorisini tartıştığımızda ben sana sadece Darvin'in olumlu mutasyonlarıda evrim olarak tanımlamış olabileceğini anlatmaya çalışırken sanki ben evrim teorisnini alıp çöpe atıyormuşum gibi davrandın.Önemli olam kavramlardan çok kavramın ne anlatmak istediğidir.Bu anlamda Evrimde Mutasyonda özünde değişimi barındırır..."

Ben de olumlu mutasyonların evrimin direği olduğunu açıklamıştım. Bunu yaparken senin öğrenme yeteneğinin olabileceğini varsaymıştım. Yanıldığımı görüyorum. Sen bilimsel tartışma ehliyetine sahip değilsin çünkü. Sen yalnızca bir zaman ve emek kaybısın.

"Bir yerde de Yaratılış'ın bir hipotez bile olmadığı söylenmiş.Hipotez mi istiyorsun.Labaratuar'a girersin birden fazla türden alıntı yaparak farklı bir tür yaratırsın.Ben yarattım dersin."

....
Yaradılış'tan da haberin yok senin. Yaradılıştan kasıt var olan şeylerden başka bir şey oluşturmak değil yoktan var etmektir! İnan usandım sana herşeyi açıklamaktan. Senin beyninde herşey tersine dönmüş! Hipotezin sözlük anlamını biliyormusun? Her önüne gelen senin yaptığın gibi bir hipotez oluşturabilir mi sanıyorsun! Gerçekten de hiçbir şey bilmediğin halde ne demeye bize laf yetiştirmeye yelteniyorsun? Eline bir kitap alıp okusan da önce kavramları öğrensen daha etik bir davranış sergilemiş olmaz mısın? İnsanların vaktini çalmaktan ve bilimsel çabalara sekte vurmaktan utanmıyorsun? Bıktım usandım sizin gibi boş kafalardan!