Tekil Mesaj gösterimi
  #26 (permalink)  
Alt 15-05-2009, 02:18
AlbatrosS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
AlbatrosS AlbatrosS isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Raporlu Arıza

Alıntı:
Arkadaşlar site haclemek çözüm değil ki.Aynı ailede yetişmiş iki kardeş biri kominist diğeri ırkçı olduğunu varsayalım.Bu insanlar her şeyden önce kardeştir.Dış dünyada okadar düşman varken iki kardeşin bir birine zarar vermesinin bir anlamı varmıdır.Tamam ülkücüler yanlış yapıyorlar sizlerinde Türk olduğunuzu yada Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğunuzu görememeleri yaptıkları en büyük(cahilliktir) hatadır.Hatta bu hata devletin yıpranmasına sebep olmaktadır.
Anarşiste bak, devletin bekasına geldi konu Seninle işim var...

Alıntı:
İlla bir düşman arıyorsanız gidin İsrail sitelerini hacleyin.Çünkü Türkiye'yi ele geçirmek için parti ve hükümetler yoluyla Din;Ulusçuluktatürkçülük kışkıtmalarının arkasında dış güçler vardır.Ve o dış güçler bugün Türkiye Hükümetinide Yönetmektedir.Ve dış güçlerin en büyük amacıda onlar yerine bir birimizle çatışmamızdır.Ve başardılar Türkiye cumhuriyetindeki bütün azınlıklar bir birine düşman.Her ikiside Türk kökenli olanlar bile sağcı-solcu Müslüman-Ateist diye bir birini hor görür olmuş....
Sistemin genel kaidelerini ve ilkelerini bilmeden, anlamaya çalışmadan yorum yapanların yapabileceği tek şey komplo üretmektir. Geçenlerde ülkücü bir adamı dinliyordum, aynen bunları söylüyordu

Alıntı:
Yarın bir savaş çıkarsa bu ülkeyi kim kurtaracak;hepimiz askere gitmiyormuyuz.Hepimiz Bu Cumhuriyeti kuranların torunları değilmiyiz.Gerekirse hepimiz bu topraklarda yaşayan insanları korumak için savaşmayacakmıyız....
sana liberalsin dediğimde demekki yanılmamışım; askerlik ve anarşizm?

Alıntı:
peki kendilerini akıllı sanan insanların oyununa gelerek neden hala birbirimizle çatışmak gibi bir beyinsizliği icra etmeye devam ediyoruz....Son cümlemdeki hakaret hangi düşünceye sahip olursa olsun (sağ-sol) kendi insanıyla çatışan insanlaradır......
Sağ-sol çatışması diye bir şey yoktur arkadaşım... Neden olmadığını merak edersen söylerim. İnsanlar durduk yerde de çatışmaz...

Alıntı:
......Aslında solcu arkadaşların çoğunluğunun söylediklerime hak vereceğini biliyorum;ama bazı sağcı sitelere benzer yazılar yazdığımda yayınlamadılar bile...algılamak mı istemiyorlar yoksa artık bu devleti yıkmak isteyenlerle kesin bir işbirliği içindemiler anlamıyorum.....,
Paronoya mı?

Alıntı:
Önce İnsanım;Hümanistim; sonra Türkiyeliyim en son olarakta Türk'üm...Ama Türk'lük yada Kürt'lük uğruna Türkiyeyi Yıkmaya çalışıyorlar.Türk olmak bu ülkeden bu vatandan dahamı önemli.....Sadece yazarken yada düşünürken bile acı çekiyorum...yazık...
Ben sadece insanım. Türklüğüm zerrece umurumda değil, ben seçmedim, ama bundan utanmam da, gurur da duymam. Kimse olmayan bir sorun yaratmaz, yaratamaz. Yaşadığı yerde mutlu olan bir gruba kimse sen mutsuzsun, hadi isyan edin demez, dese de kıymeti olmaz...

Mey kasemi kırdın yere vurdun Tanrım
Zevkimden edip sanki ne buldun Tanrım
Gül renkli şarabım yere döktün tekmil
Zannım budur ki sen de sarhoş oldun Tanrım...

Hayyam...