Arkadaşlar site haclemek çözüm değil ki.Aynı ailede yetişmiş iki kardeş biri kominist diğeri ırkçı olduğunu varsayalım.Bu insanlar her şeyden önce kardeştir.Dış dünyada okadar düşman varken iki kardeşin bir birine zarar vermesinin bir anlamı varmıdır.Tamam ülkücüler yanlış yapıyorlar sizlerinde Türk olduğunuzu yada Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğunuzu görememeleri yaptıkları en büyük(cahilliktir) hatadır.Hatta bu hata devletin yıpranmasına sebep olmaktadır.İlla bir düşman arıyorsanız gidin İsrail sitelerini hacleyin.Çünkü Türkiye'yi ele geçirmek için parti ve hükümetler yoluyla Din;Ulusçuluk

tatürkçülük kışkıtmalarının arkasında dış güçler vardır.Ve o dış güçler bugün Türkiye Hükümetinide Yönetmektedir.Ve dış güçlerin en büyük amacıda onlar yerine bir birimizle çatışmamızdır.Ve başardılar Türkiye cumhuriyetindeki bütün azınlıklar bir birine düşman.Her ikiside Türk kökenli olanlar bile sağcı-solcu Müslüman-Ateist diye bir birini hor görür olmuş....Yarın bir savaş çıkarsa bu ülkeyi kim kurtaracak;hepimiz askere gitmiyormuyuz.Hepimiz Bu Cumhuriyeti kuranların torunları değilmiyiz.Gerekirse hepimiz bu topraklarda yaşayan insanları korumak için savaşmayacakmıyız....peki kendilerini akıllı sanan insanların oyununa gelerek neden hala birbirimizle çatışmak gibi bir beyinsizliği icra etmeye devam ediyoruz....Son cümlemdeki hakaret hangi düşünceye sahip olursa olsun (sağ-sol) kendi insanıyla çatışan insanlaradır......
......Aslında solcu arkadaşların çoğunluğunun söylediklerime hak vereceğini biliyorum;ama bazı sağcı sitelere benzer yazılar yazdığımda yayınlamadılar bile...algılamak mı istemiyorlar yoksa artık bu devleti yıkmak isteyenlerle kesin bir işbirliği içindemiler anlamıyorum.....,
Önce İnsanım;Hümanistim; sonra Türkiyeliyim en son olarakta Türk'üm...Ama Türk'lük yada Kürt'lük uğruna Türkiyeyi Yıkmaya çalışıyorlar.Türk olmak bu ülkeden bu vatandan dahamı önemli.....Sadece yazarken yada düşünürken bile acı çekiyorum...yazık...