Tekil Mesaj gösterimi
  #150 (permalink)  
Alt 15-05-2009, 01:04
Sıfır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sıfır Sıfır isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Arkadaşlar her ikinizede eleştirim var.
Öncelikle Eco "iyi kötü nefes alıyorum... yiyorum... içiyorum... işiyorum... sıçıyorum... sevişiyorum... insan olmaya çalışıyorum işte... sadece bunları, tam anlamıyla yapabildiğim gün insanım diyeceğim ve hayatta insan olmaktır önemli olan..." bu kelimeleri duyduğuma gerçekten üzüldüm.Lakin en geri kalmışından en ileri seviyede olanına kadar bütün hayvanlar bu dediklerini yapıyor.İnsan olmak bu değildir bence.En azından hiç bir insan bunlardan ibaret olmamalıdır.

Diriliş sana diyecek bir şey bulamıyorum...Hani bazı insanları eleştiririz tabuları var deriz,diğer düşüncelere kapalı olduğu için yoz olduklarını söyleriz ya...maalesef onlardan pek bir farkın yok sangi Evrim teorisi senin olmazsa olmaz bir tabunmuş,ve birisi bunu çürütürse senin için anlamı olan herşey anlamını yitirecekmiş gibi bir davranış sergiliyorsun.Halbuki Evrim Teorisi kadar önemli hatta o teoriyi solda sıfır bırakacak insanlık için sır olmayı sürdüren bir çok konu vardır.Biz seninle daha önce evrim teorisini tartıştığımızda ben sana sadece Darvin'in olumlu mutasyonlarıda evrim olarak tanımlamış olabileceğini anlatmaya çalışırken sanki ben evrim teorisnini alıp çöpe atıyormuşum gibi davrandın.Önemli olam kavramlardan çok kavramın ne anlatmak istediğidir.Bu anlamda Evrimde Mutasyonda özünde değişimi barındırır...

Bir yerde de Yaratılış'ın bir hipotez bile olmadığı söylenmiş.Hipotez mi istiyorsun.Labaratuar'a girersin birden fazla türden alıntı yaparak farklı bir tür yaratırsın.Ben yarattım dersin.O canlı adına konuşacak olusak o canlı doğal bir evrim veya mutasyon yoluyla oluşmamıştır.Onun için yaratıcı sen olursun...Tanrı inancı doğal olarak yaratıcı inancı her toplumda farklılık gösterir.Bu nedenle bilimsel anlamda tanrı (Şudur yada budur diyerek )tanımlanamaz.Bu nedenle insanlar tanrı olarak marslılarada tapınabileceğinden bu anlamda marslıların o insanları labaratuarda yarattıkları varsayımına göre hareket edecek olursak Yaratılış bir hipotezden daha fazlası olur.
Ve yaratılış hipotezinin kanıtlanmasıda evrimi ve ya mutasyonu çürütmez.Evrim teorisi yada mutasyon ise kutsal kitapları çürütür....