|
Saldırgan bir kişiliğiniz olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.Bilim her görüşe açık her ihtimalin özveri ile değerlendirilmesi gereken bir konudur.Ve bana Yaratılışı savunan evrim teorisi karşıtları gibi gözü kapalı saldırmanız pek hoş değil çünkü adı evrimde olsa mutasyonda olsa her ikisi de yaratılış kuramını çürütür.
Ayrıca bu konu üzerine bir saplantım olmadığını da söylemeliyim sadece kitapların dışına çıkarak şimdiye kadar olabilirliği üzerine tartışılmamış bir teori ortaya attım.Bu bir teoridir ve kesinlikle doğru olduğu konusunda da bir iddiam yoktur.Sadece olasılıklar dahilinde olabileceğinin düşünülmesinin gerekli olduğuna inandığım bir ayrıntıdır.
Benden teorimi ispat etmemi istiyorsunuz.Zaten teoriyi ispat edebilirseniz artık teori olmaktan çıkarak her kez tarafından kabul edilen bir kanun olur.Ayrıca bundan birkaç yüzyıl önce DNA’dan söz etseniz bile ispat edemezdiniz.Yada atom çekirdeğinin parçalanabileceğini ispat edemezdiniz.Bu o günkü bilimin acizliğidir.Size dünya bilimin çok yukarı seviyelere çıktıktan sonra dünyanın bir yok oluş geçirdiği iddiasıyla da gelebilirim;bir zamanlar Atlantis adında bir uygarlığın olduğundan da bahsedebilirim.Yada Musa’nın Sina Dağında konuştuğu varlığın tanrı olmadığını söyleyebilirim.Ama bunların hiç birini bulunduğumuz koşullar altında ispatlayamam.Darwin önemli bir bilim adamıdır.Bütün hayatını Evrim teorisini ispat edebilmeye adamıştır.Ve bir çok türünde değişime uğradığını ispat edebilmiştir.Ben burada Darwin’in karşısında durmuyorum sadece Darwin’in gözden Kaçırma olasılığı yüksek bir konu olan Dünya dışı foton kuşakları ve ışınlarının genler üzerinde olumlu mutasyunu tetikleyebilen bir unsur olabileceğini ve Darwin’in bu anlamda bu mutasyonları evrim olarak nitelendirmiş olabileceğini anlatmaya çalışıyorum.Ve altını çizerek tekrarlıyorum bu bir iddia değildir.Sadece düşünülmesi gereken bir ayrıntıdır.
|