Tekil Mesaj gösterimi
  #71 (permalink)  
Alt 06-05-2009, 09:17
nasti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
nasti nasti isimli Üye şimdilik offline konumundadır
necronomicon

Alıntı:
sangre´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Eğer yukarıda yazılan ''tüm'' maddelerin kaynağını merak ediyorsan, hepsini teker teker araştırırsın.. Ben burada bilimsel bir makale yazmadım.. Bu yüzden bu maddelerin altına kaynak yazmak zorunda değilim, zaten yazmadım da..

Sen köşe yazılarını veya fikir yazılarını okurken, altında hiçbir kaynak verilmedi diye gerçek dışı mı ilan edersin? .. Ki, bundan önceki yazılara bakarsan, itirazın geldiği noktalarda da bahsi geçen maddenin kaynağını verdim ve kendi düşüncemi de yazdım.
burada belirtilernler fikir yazıları mı yoksa gerçekler mi?
ben bu tarz yazılara inanmam eğer burada bir iddia var ise bunun nereden geldiği önemlidir,hayal ürünü olmadığı yada çarpıtılmış fikirler olmadığı ne malum.bununla birlikte bu bilimsel bir makale değil bu doğru, tarih bilimi ile de bir alakası yok,öylesine bir yazı bu.sen herşeye körü körüne inanan bir insan isen ben bunu bilemem ama bu yazı çelişkiler içermekte.
mesela diyanetin sitesine girip peygamberin anne ve babasının cehenneme gidip gitmeyeceğini sordum ve cevap gelmiş,ve bu yazıda yazılan bilgiler ile ters düşüyor.ben bu durumda burada ki bilgilere neden güveneyim?

Alıntı:
Bu maddeler düşünen ve sorgulayan insanlar için buraya koyulmuştur.. Ve anlaşılmayan, itirazın olduğu noktalarda da gerekli açıklamaların yapılacağı söylenmiştir.. Bunun dışında, hala ''Tüm kaynakları getirmezsen inanmam'' gibi çocukça davranışların da bizim için bir değeri yoktur..
ben burada düşünüyor ve bu maddelerin gerçek dışı olabileceğini söylüyorum,ve diyorum ki madem bu yazılar konulmuş,sende malum düşünen ve sorgulayan birisin ya,bu maddeleri nereden buldun,madem sorguluyorsun bunların doğru olduğu kanısına nasıl vardın açıklada bizde aydınlanalım.

Alıntı:
Sen konunun üzerine eğilmedikçe ve inandırıldığın konularda sorgulamaya gitmedikçe, buraya kaynak koyulmayacaktır..
sen kaynak belirtemezsin gibi bir izlenim doğdu,çünkü senin belirte bileceğin bir kaynak yok,yanılıyorsam ispat et,gelmiş bana araştır fln diyorsun,hadi oradan sen kendi koyduğun konu ile ilgli bir araştırma yaptın mı,yaptıysan eğer neden ispat etmiyorda çene çalıyorsun?

ve evet aynı noktaya geliyoruz bu yazının tarih bilimi ile hiçbir alakası olmadığı ve sadece uyduruk bir yazı olduğu yöçnündeki kanaatim iyice güçlendi.

Taş var köpek yok
Taş yok köpek var
Taş var köpek var
Ama kralın köpek
Sıkıysa at taşı