Tekil Mesaj gösterimi
  #70 (permalink)  
Alt 06-05-2009, 01:02
sangre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sangre sangre isimli Üye şimdilik offline konumundadır
_b/s/en s/b/enim *

Alıntı:
nasti´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
bak bakayım ben burada bu bilgiler yalan demişmiyim.eğer bir yargılama yapılacaksa bunu yaparken senin mantıklı olmanı beklerdim.

ben orada yazan yüm maddelerin kaynağını merak ediyorum.yanlış olan böyle iddialı bir başlık nasıl olurda başlık belirtmez,biz burada tarih biliminden mi bahsediyorz yoksa bu yazı bir fafntezi mi?nerden bilicem ben bu yazılanların gerçek dışı olmadığını.biri kafasından sallaıp işte gerçekler demediğini?dogma mı bu kardeşim kaynak belirtmeden inananmamız bekleniyor.tüm tarih bilgilerini ters düşün yorumlar var burada ve eğer gerçek ise u yazıları koyan bunun ispatını da yapmak zorunda yoksa salak saçma bir yazıdan öteye geçemez.

atatürkün islam hakkında ne düşündüğü aslında pek umurumda olmasa da şimdiye kadar gördüklerim ile ters düşen bir durum söz konusu.kitap çıkınca okurum ,bakalım neymiş
Eğer yukarıda yazılan ''tüm'' maddelerin kaynağını merak ediyorsan, hepsini teker teker araştırırsın.. Ben burada bilimsel bir makale yazmadım.. Bu yüzden bu maddelerin altına kaynak yazmak zorunda değilim, zaten yazmadım da..

Sen köşe yazılarını veya fikir yazılarını okurken, altında hiçbir kaynak verilmedi diye gerçek dışı mı ilan edersin? .. Ki, bundan önceki yazılara bakarsan, itirazın geldiği noktalarda da bahsi geçen maddenin kaynağını verdim ve kendi düşüncemi de yazdım.

Bu maddeler düşünen ve sorgulayan insanlar için buraya koyulmuştur.. Ve anlaşılmayan, itirazın olduğu noktalarda da gerekli açıklamaların yapılacağı söylenmiştir.. Bunun dışında, hala ''Tüm kaynakları getirmezsen inanmam'' gibi çocukça davranışların da bizim için bir değeri yoktur..

Sen konunun üzerine eğilmedikçe ve inandırıldığın konularda sorgulamaya gitmedikçe, buraya kaynak koyulmayacaktır.

Şimdi istediğine inanabilirsin.

Bin gölge, bin ağaçtan, bir güneşin gölgesidir.. _/ *

_gölge'li/ *