Alıntı:
sangre´isimli arızadan alıntı
Sana inandırıcı gelmemesi, bu maddelerin gerçekliğinden her hangi bir şey kaybettirmez..
Ben senden, bu maddeleri okuduktan sonra konu hakkında araştırma yapmanı ve kaynaklarını senin getirmeni beklerdim.. ''Bana inandırıcı gelmedi, bu yüzden yalandır'' demeni değil..
Eğer kaynağını merak ettiğin bir madde varsa, buraya yazabilirsin.. Birlikte bir araştırma yaparak, doğru olup olmadığını sınayabiliriz.
Ayrıca Atatürk'ün, Türk Tarihi Kurumu tarafından sansürlenen bir kitabı vardır.. Bu kitabı Afet İnan'a yazdırmıştır.. Kitabın ismi Medeni Bilgiler'dir ve liselerde de okutulmasını istemiştir..
Türk Tarih Kurumu, son yıllarda bu kitabı sansürsüz bir şekilde basma kararı almıştır.. İstersen kitaptan bölümleri resim olarak buraya taşıyabilirim.. Veya kitabı sen alıp, Atatürk'ün İslam dini hakkında görüşlerini okuyabilirsin.. Seçim sana kalmış.
|
bak bakayım ben burada bu bilgiler yalan demişmiyim.eğer bir yargılama yapılacaksa bunu yaparken senin mantıklı olmanı beklerdim.
ben orada yazan yüm maddelerin kaynağını merak ediyorum.yanlış olan böyle iddialı bir başlık nasıl olurda başlık belirtmez,biz burada tarih biliminden mi bahsediyorz yoksa bu yazı bir fafntezi mi?nerden bilicem ben bu yazılanların gerçek dışı olmadığını.biri kafasından sallaıp işte gerçekler demediğini?dogma mı bu kardeşim kaynak belirtmeden inananmamız bekleniyor.tüm tarih bilgilerini ters düşün yorumlar var burada ve eğer gerçek ise u yazıları koyan bunun ispatını da yapmak zorunda yoksa salak saçma bir yazıdan öteye geçemez.
atatürkün islam hakkında ne düşündüğü aslında pek umurumda olmasa da şimdiye kadar gördüklerim ile ters düşen bir durum söz konusu.kitap çıkınca okurum ,bakalım neymiş