Niye herkes konu dışına çıkıyor anlamıyorum? Ateisti engelleyecek bir şey var mı? diye sordum. ona cevap veren yok ama ondan başka herşeye cevap var.

Süslü ve geyik postlarınıza ihtiyacım yok arkadaşlar. Bir de küçümseyici cevaplar vermek yerine, esas mesele hakkında düşünsenize...
Ateistin hiçbir din veya toplum kuralına uyma zorunluluğu yok. Onu engelleyen vicdanından başka birşey değildir. Vicdanın da canı cehenneme denileceği çoook yer var. Burada bana karşı çıkan "akıllı uslu ateistler" samimi olunuz. Arkadaş ortamınızda konuştuğunuz gibi konuşun ve yalnız başınıza kaldığınızda düşündüğünüz gibi düşünün. Samimi olun
Ben iddia ediyorum ki, ateist bir vatandaş çok rahat bir biçimde hırsızlık yapabilir. Hatta aklınıza gelebilecek her türlü şeyi yapabilir. Konu tecavüzden açıldı diye, tüm olayı tecavüze indirgemeyin akıllı arkadaşlarım...
Nasılsa tesadüfen meydana geldiniz [yaşasın evrim =)] ve hayatının hiçbir anlamı yok. Öyle değil mi? Sebebin ve amacın olmadığı bir dünyada kuralların ne anlamı kalır ki? Şu yazdıklarımın anlamını önümüzdeki 10-15 yıl içinde daha çok anlayacaksınız. Bu site kapanmazsa ve 10 yıl sonra bu yazıyı yeniden okursanız bunları size şimdiden hatırlatan şu kardeşçiğinize ne kadar "tü kaka" laflar ettiğinizi anlayacaksınız. =P
Lafı uzatınca, ortaya parlak ve alımlı teoriler atınca bu durum değişmiyor. Size en yalın halinde açıklamaya çalışıyorum. Ne yazık ki o yalın hali bile kompleksleştirmek için gayret sarfediyorsunuz.
Ne kadar da samimisiniz

Hadi doğru dürüst cevap bekleniyor. Çıksın biri ve desin ki .....