Konu: Kimim?
Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 22-04-2009, 04:34
Dreamer Dreamer isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Standart Kimim?

Bilmiyorum,ne zaman bu hale geldik(insanlık).Yada ne zaman bu halden çıkıcam(tek).
Bilmiyorum,kim olduğumu bilmiyorum.Test yaptılar,çok akıllıymışım öyle dediler,eve yolladılar.Egomla uraştım,onu aştım.Sonra başka şeylerde geldi,çirkin ve gereksiz duygular,onlarıda zamanla aştım.Mutluyum,sanki öyleyim.Ama tatmin olamıyorum,anahtarım bile var.Herşeyi bilmek için aşırı açlık duyuyorum,ama sonra duymuyorum çünkü normal yaşamın içine çekiliyorum.Bana bir sürü isim,tanım yapmaya çalıştılar.Hepsinin içinden sıyrıldım.Felsefeyi seviyorum,hepde severdim.Bir kitapla tanıştım,bana gidiceğim yolu gösterdi.Çok kısa sürede yolun yolcusu oldum,mücizelere tanık oldum.Belki benim yarattığım mucizeler,belkide onun.Hep bi etiket arayışında oldum,güven hissi vermesi için belki.Etiketleri güzel taşıdım üstüme aldığım,ama hep biliyordum yalan söylediğimi kendime.Bilmek ve anımsayamamak gibi bişi.Şu anda bağımlılıklarım yüzünden rahatım(sıradan),okul-ev-bilgisayar geçiyor.Lise bitsin diye bekliyorum,derdim tasam yok.Ama biliyorum yalan söylüyorum,gerçekten çok iyi yalan söylüyorum.

Sorum şu ki yazımı okumaya değer bulan insanlara..
Ben kimim?