Tekil Mesaj gösterimi
  #11 (permalink)  
Alt 07-04-2009, 13:19
kara lastik kara lastik isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

eleştirilerim nesnel ve gerçektir. söylediklerimin çoğunu bilgimle ve ençokta deneyimlerimle yaptım. ben yaşayan bir şeyim. anlattıklarımı gerçekçi kılansa bunlardır. herkes hayata bir şekilde kendi gözerinden bakar. okuduğun dergiler biri hariç iyi. notos öyküyüde avsiye ederim.sende dikkat ettiğim bir şey var. çok kavramlarla ve osmanlıca kelimeler kullanıorsun. akademik taraını göstermeye çalışarak beni mat etmeye çalışıyorsun. ve bana oku diyorsun. güya allahın muhammede dediği gibi. sana hangi şartlarda okuduğumu ve okumaya çalıştığımı önceden anlatmıştım. hergün yeni birşey öğreniyoum kitaplardan ve hayattan. sen bildiklerinle hayatıda ve sanal ortamda üstünlük kurmaya ve hiyerarşi yaratmaya çalışıyorsun. okullarda salak öğretmenlerin öğrencileri oturturken çalışkanlar ve tembeller diye ayırması gibi. sevindiğim tek nokta bağımsız nitelikli dergiler okuy olman. ama ben özgür bir dilden yanayım. maden uzman olduğun ve eğitimini gördüğü dal edebiyat. söyle hsan kıyafetin komünist imamı çomu nitelikli ve güçlü edebi anlamda.yada yücel sarpderenin vatandaş abuzer ve dğer kitapları. sol edebiyat acemilikçe slogan edebiyatı yapıyor bilerek yada bilmeyerek. arkadaşlarımdan gözlemlediğim bir şey var. okuuklaının sadece konusuna bakıyorlar. ben sol içine örgütlüyken mina urgan okuduğum için uyarı aldım. bu doğru. leman dergisi okuduğum için aay edildim. yani militan yaratmak için başka renkleri göstermiyorlarne amaçla yapıldığını gayet iyi anlıyorum.