Tekil Mesaj gösterimi
  #84 (permalink)  
Alt 05-04-2009, 20:19
yakari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
yakari yakari isimli Üye şimdilik offline konumundadır
anti

Ya ne diyosun cidden,ben kimseye aptal demedim sadece düzgün bir sorgulama sistemi olursa düzgün bir sonuç elde edilir diyorum,"Tanrıya inanmayanların düzgün bir şekilde sorgulama yapmadıkları fikrine nereden kapılıyorsun,"DİYOSUN bi karmaşa var ortada görmüyo musun,aslında Tanrının var mı yok mu sorusuna kesin bir cevap arıyorsanız bu ancak ve ancak düzgün bir sorgulamayla yapılır.Bunu ifade ettim sadece,Yazdıklarınız dogrultusunda tartışma anlayışım karşımdakinin fikrini değiştirmek değildir hiçbir zaman.
soru sormak cevabım olmadığından değil, farklı fikirler görmek,bakış açımı dikta etmek değil ,bakış açımı ortaya koyarken başka bakış açılarına yol açmak isteyişimdendir... düşünürken düşündürmek denebilir belki. Cümlelerimi yineliyorum,sizin inancınıza bi sözüm yokki benim,Ya da şöyle ifade edeyim bi dinle ilgili bir sürü şey yazmışsınız,Ben sizin inancınıza bir şey söylemiyorum ki bunları bana anlatıyorsunuz kaldıki banane,sorun bu degildi ki asla,sorun neden bu kadar cok konuşuluyor din meselesi ve belkide yazım amacım buydu,hani eger bir sonuca varmak istiyorsanız kendi capımca dogru bi sorgulama sistemi yaparsanız eminim sonuça ulaşacaksınız dedim bi öneriden ileri gitmeyen bir cümleydi,İnanan bi insanım ve inanmayanlara da saygım sonsuzdur ama onların düşüncesi ilgilendirmiyor beni..Peygamberimizin evlilikleri vs gibi şeyleri öne sürmüşsünüz,ama konu bu degil albatrosS
Kuranda gecen hadislerden felan somut bi şey cıkartıp bi şeyler sunmuşsunuz peki anlıyorum sizi ama,tartışma konusunda kendi fikirlerinizi kabul ettirmekden başka bir şey degildir bu,ki asla sizin yaptıgınız biçimde bir şeyler mantıklı bir şeyler tartışamayız,saygı göstermem, bile pabuç pahalı geldi gibi bi cümleyle baglayan bi insanla acıkcası cok da tartışacagım bir şey olmaz olmamalı..
İddia degildi aslında ben inandıgım şeyi söyledim ve evet hala aynı fikirdeyim,ama bu fikrimi sizin gibi biriyle tartışmak bile yersiz bence,çünkü anlayabileceginiz şeyler degil bunlar,somut veriler istiyorsunuz anlaşılan aslında bunun için seni suçlayamam isteyebilirsin.İnanın size karşı haddimi aşmak istemiyorum çünkü ciddi anlamda anlamıyorum sizi,evet bi şeyler yazıyosunuz ama sacma geldigi için olsa gerek atlayarak okuyorum okurken de sıkılıyorum onun için cevap olarak yazacagınız şeyleri de okumak istemiyorum lütfen beni anlayın....
Tip konusuna gelince,bilmiyorum fotograf ceker yazılar der bi adam ondan olsa gerek,ilk izleniminiz bende daha önce görmedigim tarzdan bi şey uyandırdı bu fena bi şey,Genelde gercek hayatta bastırılmış pasif tipler de görüyorum yazı yazarken aslan kesildiklerini ve her zaman dediklerinin dogrulugunu herkes tarafından kabul görünen şeyler oldugunu ve bu baglamda söyledim size bunları,birde konuyu acayip saptırmışsınız,lütfen konuyu dagıtmayalım....