29-03-2009, 20:27
|
|
Equites
|
|
|
|
Alıntı:
AlbatrosS´isimli arızadan alıntı
İthamları ve çirkefçe sataşmaları bırak! Kendi düşüncenin somut kanıt ve verilerini yaz önce. Benim fikrimi çürütebiliyorsan somut verilerle kendi karşı fikirlerini oluştur ki adam gibi bir tartışma olsun. Hangi bilimsel dayanakların var, kimlerdir, ne demişler yaz bakalım. Ben sana somut veriler getiriyorum, al bak isim de veriyorum: Mircae Elliade(Mitlerin Kökeni), Pertev Naili Boratav(100 soruda halk edebiyatı ve diğer makaleleri), William Bascom(Efsanelerin oLUŞUM safhaları-Toplumsal işlevi bakımlarından tahlili), Don Ben Amos(Şartlar ve Çevre İçinde Folkorun Bir Tanımına Doğru-makale), Sigmunt Frued(Totem ve Tabu), Server Tanilli (Yaratıcı Aklın Sentezi), Turan Dursun(Din Budur-1,2,3), Fikret Başkaya(Paradigmanın İflasi, Reel Kemalizm), George Politzer(Felsefenin Temel İlkeleri) ve Engin Geçtan(İnsan olmak)...
Ya sen? Nedir kaynakların? Hadi kaynakları boşver, kendi tezlerini somut verileriyle savun bana yeterli? Benim empoze edilmiş beynimi(!) aç kendi diyaletik mantık süzgecinden geçirdiğin fikirlerinle? Hiç bir ön yargıyla yaklaşmıyacam söz!
|
 buna verılebılıcek mantıklı cvp olamaz herhalde 
|