Tekil Mesaj gösterimi
  #48 (permalink)  
Alt 27-03-2009, 16:24
Ahbap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ahbap Ahbap isimli Üye şimdilik offline konumundadır
The Man In Me

Bu arkadaşların Kurandan bilimsel gerçeklere dair kanıt göstermelerine bayılıyorum. Bilim bir şey ortaya koyduğunda, falanca ayeti filanca ayetle çarpıp, karekökünü alıp sonra çıkarılmak istenen sonuç neyse ona göre bir işlemcik uydurup sonuca ulaşmaları ve "bakın, bizim kitapta yok yok" demeleri takdire şayandır elbette. yarın, atıyorum, bilim dünyası "artık zamanda yolculuk mümkün" dese, bu arkadaşlar Kuranda ona işaret eden bir ayet bulup buluştururlar. "Sizin için zamanda yolculukta hayır vardır. Ey müminler! Zamanda yolculuk ediniz, etmeyene 100 değnek vurunuz, Yine yola gelmezlerse karılarını kendinize karı yapınız"...

Bir kere de, bilim birşey demeden ortaya bir şey koyun. Bir kere de, yüzyıllardır Kuran okunan ülkelerin kendi boklarında boğulduklarının farkına varın. Bir kere de, "bilimin bugün bildiği ama o dönem bilinemeyen şeylerin kuranda olduğu" safsatalarını ilan etmeden önce, bunların islam öncesi dönemde de bilindiğine dair kaynakları okuyun.

Televizyonda izlemiştim, bir ilahiyat profesörü(!) çıkıp, "Batı dünyası bilimsel buluşlarını ve ilerlemelerini KUrana borçludur. ONlar bizim kitabımızı bizden iyi değerlendiriyorlar." demişti. Ne ilginçtir ki, hıristiyan veya dinsiz bilimadamları, buluşlarını Kurandan alıyorlar ve hala iman etmiyorlar. Yuhh artık be!

Siz, kitabınıza, devletinize ve kapitalizminize sarıldıkça sarılmaya devam edin. Neden her gün daha da fakirleşiyoruz, neden hergün daha da mutsuz bir hayata akıyoruz diye kıllanmayın sakın.

(Ayet x Sure) / 2x(Hadis-Hurafe)= Saadet.... formül budur...