Tekil Mesaj gösterimi
  #115 (permalink)  
Alt 21-03-2009, 00:16
kronos kronos isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Sizde de bir anlamda sürü psikolojisi varolduğu için farklı görüşler sana tanrının sözleri olarak gelebilir haklısın

Dersine iyi çalışmışsın da karşıt görüşlere yanıt vermekte güçlük yaşıyorsun ama suç sende değil bir komünistin yapacağı en iyi savunma karşısındakini yaftalamak onu kategorize etmek ve yerleştirdiği kategoriye hitaben onu eleştirmektir. Ben burada ne kapitalizmi ne devleti ne de burjuvayı savunuyorum ama işte sizin kaçınılmaz yazgınız bu yaftalamazsanız tek söz edemezsiniz.

Neyse gençlik hevesidir bence de uzatmaya gerek yok eğer ilerde de aynı düşünceleri savunursan o zaman kendin hakkında kara kara düşünmen gerekir ama bu nutukları atıp da ardından Stalin'e nefret duyan çok komünist gördük. Sizin pencereniz dardır kafanız da sloganlarla dolu ne söylesem şimdi sen kafanda beni bir yerlere oturtmaya çalışıp onun üzerinde propagandaya başlayacaksın bu arada son cümlen de komikti doğrusu

Kirli eylem ve düşüncelere insanlığı kurtarma ulvi amacını yükleme yeter çünkü insanlığın size de bu insanlık dışı düşüncelere de ihtiyacı yok. İnsanlığın kurtuluşunu hümanist olmayan birinin savunması da çok ironik doğrusu kendini bu yolda harcama