Uzun zaman burda olamadığım ve yazamadığım için öncelikle özür dilerim. Ama neticede burdayım. Bu süreç içerisinde ne yalan söyleyim buradaki yazıyı unutmuştum bile. Bu gün bir anda aklıma geldi ve uzun zamandır elimi sürmediğim bilgisayarı açtım.
Bu arada sanırım şöyle bir şeye karar verdim: Her insan farklıdır. Zaten aynı olsaydı buna her insan demezdik. 1 tane olurdu. Zaten hepsi bir olurdu yani hepsi aynı olurdu. Madem böyle; farklılıklarımızı yenmeye çalışmak ve onlarla savaşmak saçma ve sonuçlar -geçici- dir (bence). Bende biraz araştırdım bu Obsesif Kompulsif Bozukluk olayını. Genel veriler tam olarak bir düzelme olmadığı hatta çoğu kişinin bu hastalığı yenme konusunda değilde bu hastalıkla yaşama konusunda yardım aldığını öğrendim. Çünkü yenme yolu yok. EN iyisi alışmak diyorlar. Bu yazıları okumadan öcne bende böyle düşünüyordum aslında.
Şimdi ben delirmiş oldum mu olmadım mı ? Kim akıllı kim deli ? Uzman'a gidelimde bakalım onunda takıntıları var mı yokmu? Yazan kim yöneten, oynayan, çizen...
Neyse fazla saçmaladım ama anlatabilmişimdir umarım. Gerçi ne anlatmaya çalıştığımı tam oalrak bende bilmiyorum ama neyse...
"alchemy" demişki yazılarını neden burada paylaşamıyorsun. Yazılarda hep üstteki yazı gibi. Yani 10 sayfa okusan, 1 sayfa anca anlarsın deyim kısaca. Kendimle konuşur gibi yazdım sürekli. Açıp okuyasım geliyor ben bile üşeniyorum. Ama bazen okurken, yazarken hiç farketmediğim şeyler farkediyorum
Herkese yardımları için teşekürler. Sanırım bir süre daha bu şekilde gidecek (itekleye itekleye). Sonrasına hayat hakimdir...