Tekil Mesaj gösterimi
  #10 (permalink)  
Alt 06-03-2009, 13:58
rovereagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
rovereagle rovereagle isimli Üye şimdilik offline konumundadır
kimliksiz

Alıntı:
AlbatrosS´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Tarım toplumlarının ve cemaat kültürünün egemen olduğu her yerde böyle ön yargılar olur.
Ben n cemaatlerin içinde değilim tarım bölgesinde de yaşamıyorum . İnsanların tarımla uğraşması onların bir takım ön yargılar beslemesine neden olmaz. Ararsan bulursun inanmazsan gider görürsün.(tarım bölgesine yani)
Alıntı:
Ben ateistim, bana kalsa tüm dinsel inançların köküne kibrit suyu dökmek gerekir.
Eee tabi konuşmak parayla değilki alevi-baktaşiliği gerçek manada bilsen alevi-baktaşiliğin dinler üstü bir olgu olduğunu anlardın.Dinle bir alevi konuşuyor
BİZİM TANRIMIZ PİÇTİR,
İNSANDAN BAŞKASI HİÇTİR
NE CENNETTİR NE DE CEHENNEMDİR DERDİMİZ
BİLİRİZ KENDİMİZ BİLİRİZ

Alıntı:
Alevilerin bir an önce Kemalizmle bağlarını koparıp emek mücadelesine katılması elzemdir
Aleviler neye inanıp neye inanmayacağını hepinizden iyi bilir. Bu ülkede birileri gerçek manada emek mücadeledi veriyorsa onlarda alevilerdir.
Alıntı:
Sınıf temelli gerçek bir çatışmanın yerini alacak din referanslı suni bir laiklik kamplaşması. Bu durum AKP'nin de CHP'nin işine geliyor. Her iki kesim de güçlerini bu çatışmadan alıyorlar; çatışmanın ortadan kalktığı durumda takke düşüp kel görünecektir.

Şeriat her zaman güncel bir durumdur. Halkın çoğunluğu Müslümanlığı kabul etmiş ve komşu ülkelerde ciddi islamcı akımlar var. Mutlaka bir etkilenme olacaktır. Bunun ilacı da, emek mücadelesinin yükseltilmesidir. !
Bende katılyorum bunlara