Yav sen ne eylenceli adammışsın keşke daha önce tanışsaymışız.Çok eğlendiriyorsun beni.Yukarıda kendi yazdıklarınla bile çelişiyor hala orada yazılı olmasına rağmen inkar edebiliyorsun.Değişik bir psikoloji bir felsefe,idiotloji.Bahsettiğin köylü kurnazlığının en zavallı görüntüsü bukadar olabilirdi herhalde.Kalpazanlığı ise sıkı bir sanat olarak düşünmüşümdür hep ama gel görki sanatım marangozluk

.Konumuz bu olmamasına rağmen yazıyorum.Marksist olduğunu,liboş olmadığını söylemişsin(Narsis olmayasın?).Diyalektik gül bitti lafı tamda senin gibiler için söylenmiştir.Marks ''filozoflar konuşurlar bize Dünyayı değiştirecek kişiler gerekir'' gibi birşeyler söylemiştir.Atatürk öyledir.O olmasaydı ''tüm Dünya işçileri birleşin''ütopik yaklaşımı tutki gerçekleşti,bizden kim gidecekti?Bünyesinde yetiştikleri sermaye düzenini hangi işçiler yok edeceklerdi?Türk işçi sınıfını bile o yeşertmiştir.Ondan önce varmıydı öyle bir sınıf?O nun Türkiye için az daha kızıl bir rejim düşünüp işçi sınıfının olmamasın dan ötürü malum düzeni tesis ettiği de yanlı!resmi tarihimiz kayıtlarından değildir.Osmanlıdan günümüze yaptığın değerlendirmeler esnasında arada koskoca bir devrim olduğunu göremiyormusun?Castro nun kendi sözleriyle (senin inanmadığın)ilham kaynağı olduğunu söylediği kişiyi ve yaptıklarını özümseyememişsin.Proleterya diktası(Hiç bir zaman olmayacak en azından sen ben görmeyiz)adına kendi yaşadığın ülkenin rejminin yıkılması buranın hemen paylaşlması anlamına gelirki senin liboşluğunda tam burada anlam kazanıyor.Ermeni soykırımı yalanı da bu emperial ideale hizmet eder. Yanlız bu senin yaptığını millet para alarak yapıyor sen de koş sıraya gir ama çabuk ol gümbür gümbür batıyorlar.Elin cebinde kalırsın sonra.Benden daha iyi yaptıklarını sayarken edebiyat okuduğunu benden daha iyi Türkçen olduğunu yazmışsın.Ben edebiyatı en son lisede okumuştum ama Türkçede Zewk diye bir kelime yoktur onu biliyorum.