|
Bana bak!Birbirimize bu kadar laf saydık ama ben kalkıp senin etnik kökenin ile ilgili ters bir şey yazmadım buraya ve sende yazamazsın.Yada yazarsın,seciyen belli olur anladınmı hesapta''İZMİRLİ!'' KARDEŞŞ.Başkasının idrakini yargılamak için mutlak bilgiye sahip olmak gerekir.O da sende hiç de varmış gibi görünmüyor.Benim ile ilgili fikrin olabilsin diye söylüyorum; Benim de kurucu mensubu olduğum ve heryere birlikte gittiğimiz motosiklet grubunun çekirdek kadrosunda üç Kürt,iki Ermeni,biri ben olmak üzere iki de Türk var ve senin anlam veremeyeceğin şekilde de sargınız.(Haa tavlada hepsini katletmişimdir o ayrı)Bu da eski bir İstanbul kültürü ve geleneği gereğidir.İngiliz ortalığı karıştırana kadar da bu coğrafyadaki herkes için böyleydi.Birbirimize etnik kökenlerimiz ile ilgili lafda sokarız.O da ince bir espri anlayışı ile mümkün ancak.(Sen deneme.Çizgiyi kaçırıp dayak mayak yersin sonra).Nasıl yapılacağını öğrenmek istiyorsan da buyur gel.Motorda lazım değil veririz bi Türkün arkasına hem öğrenir hem gezersin)Şimdi hemen kalkıp bana gladyonun yahudilerle bir olup 6 7 eylülü tezgahladığından falan da bahsetmeye konuyu yine değiştirmeye kalkma.Bu şekilde anlaşamayacağımız belli.Bak yeni kaynak falan da vermiyorum,şimdi rahat rahat anlat bakalım da İDRAK mekanizmamız gelişsin,Kemalizmin zararlı etkilerinden KURTAR bizi .Ne öneriyorsun?Bugün bu konuyla ilgili TeCe! neyi nasıl yapmalı? Sayın politikıl sayns gurusu.
|