Tekil Mesaj gösterimi
  #60 (permalink)  
Alt 28-02-2009, 08:41
non serviam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
non serviam non serviam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
M€M€ÑTØ MØRÍ

Blog Başlıkları: 8
Alıntı:
VMax´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Hey allahım ölecem.Bu da fırıncı çıktı ha ha ha.Marangozuyla fırıncısının böyle birşeyleri tartıştığı başka bir ülke varmıdır acaba batıda,el lah canınızı almasın.İş geldi; bitsin geleceğim.Bu arada Malta mahkemelerini ve klebof güncelerini kanıt dan da saymamışsınız.Albatrosssss senin kaynaklarda süpermiş bu arada.Kitaplarımı Zoryan institute olmadan çıkartamazdım diyenTaner Akçam ve özürcübaşı Baskın Oran on numara tarafsız abiler ha ha ha . Bu arada non serviam diyen arkadaş pek ala da servian işte.Merkeze Zulu ları mı oturtacaktım ha?
Devletlere karşı gelirken mahkemelerin kararlarına saygı duyduğumuzu da nereden çıkardın?
Hem yapılanların katliam olup olmadığını Malta mahkemeleri mi belirliyor?
Ve sana merkeze Zuluları falan oturt diyen yok. Eylem varsa hakkını ver ama aynanın karşısına geçerek: “ulan ne yüce, ne ulu milletiz” diye nihavend makamından güzellemeler okumaya başladığın zaman sesinin kalitesi dinleyenleri güldürür, haddimizi bilelim.

Alıntı:
detays´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Bu konudaki bazı arkadaşların HOCALI KATLİAMI için düşünceleri ve tepkileri nedir çok merak ediyorum.
Işığı gören geliyor
Düşüncem ne biliyor musun?
Ermenilere yapılan, Hocalı katliamı, Yahudi katliamı ya da İsrail devletinin Filistinlilere yaptığı…
Hepsi o aptal ulus, milliyetçilik düşüncesi ve ülküleri sonucu meydana gelmiştir.
Evet aynen böyle düşünüyorum.
Etraflıca konuşmak istiyorsan aç konusunu oradaki fikirlerimi alırsın zaten ama neden sadece bu konuda yazanların fikirlerini merak ettin onu anlamadım. Ne yani bu soruyu sorarken işlettiğin mantıkta bugün Filistin için üzülenlerin Yahudi soykırımından dolayı mutluluk duyması mı gerekiyor?
Ya da Hocalı’da yapılanlar Ermeniler’e yapılanları aklıyor mu?
Ne demek istiyorsun, bu mudur?

"Beni tanıyan herkesin size söyleyeceği gibi, makbul biri değilim. Kötü adamı sevdim hep, kanunsuzu, hergeleyi. İyi işleri olan sinek kaydı traşlı, kravatlı tiplerden hoşlanmam. Ümitsiz adamları severim, dişleri kırık, usları kırık, yolları kırık adamları. İlgimi çekerler. Küçük sürpriz ve patlamalarla doludurlar. Adi kadınlardan da hoşlanırım; çorapları sarkmış, makyajları akmış, sarhoş ve küfürbaz kadınlardan. Azizlerden çok sapkınlar ilgilendiriyor beni. Serserilerin yanında rahatımdır, çünkü ben de serseriyim. Kanun sevmem, ahlak sevmem, din sevmem, kural sevmem. Toplumun beni şekillendirmesinden hoşlanmam."