Tekil Mesaj gösterimi
  #50 (permalink)  
Alt 26-02-2009, 14:43
VMax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
VMax VMax isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Cevapmı?Veremiyorsun zaten.KONU ile ilgili neye cevap verdin de cevap yazmaktan bahsediyorsun daha.Birçok ülke soykırımı kabul ediyor,neredeyse biz onlardan dahamı iyi bileceğiz dedin başka birşey demedin.Konu hakkında söyleyeceklerin daha ilk yazından bitmişti zaten.Bir tane arşiv bilgisimi var elinde?Sinirlerin bozuldu,gerçek rengin, mandacı liboş tarafın ortaya çıktı.Ulusalcılığı ve Atatürkçülüğü cahillik, kafatasçıklık olarak gösteriyor,entel olduğunu(entellektüel olmana daha 7 harf var)varsayıyor,toplumunu recep ivedik sanıyorsun.Bu arada kapasite demişken (o da benden arak)kitap okumayı bırak 10 kb lık sığan dolmuş artık yeni gelen için yer açman lazım.Zaten o bilgileri derleyip kanalize de edemiyorsun ya neyse.Vakit harcamak demişken de senin ağzının payını ve bu sitedeki her konuya yaptığın yorumlara cevap verirdim ama senin gibi aylak değilim.İstanbulda marangozluk yapıyorum ancak yemekte cevap yazabiliyorum.Her gün Dünyanın en pahalı benzinini alıp işime geliyor(Fikirlerine BİLEREK hizmet ettiğin sam in ülkesinden 4 kat daha pahalı) ÖZGÜRLÜĞÜN tek aracı olan üretim ile uğraşıyorum.Maalesef senin de korunman için vergi veriyorum.Ama Ülkeme ve milletime 2.cumhuriyetçi liboşlar gibi küfretmiyorum.Senin özgür dünya sandığın yerde yıllarca yaşadım eline pankartı alıp bir gösteri yap bakalım ne yapıyorlar o pankartı.Cumhuriyet okurları tarafından düzenlenen anmada dile getirilen;Uğur Mumcunun ve 90 lı yıllarda öldürülen gerçek aydınlarımızın bir ortak yönü vardı,hem toplum hemde devletle(HÜKÜMETLERLE DEĞİL.Farkı kafan almıyor)barışıklardı,bir ülkeyi parçalamak için önce aydınları parçalayacaksınız.Artık 'Aydın' ülkesinin değerlerine nekadar küfrederse o kadar demokratik sayılıyor.(bana birisini hatırlattı) Atatürk ile de dalga geçmeye çalışmakta da haklısın.O emperyalizm tekerine ilk çomağı ve en kalın olanı sokandır.Che nin ve Castro'nun(Dere değil) kendi sözleri ile ilham kaynağıdır.Diğer Dünyanın da belkide tek umududur.NOT daha önce bana uyanık diye hitap etmiştin,onun için teşekkür etmişmiydim?