Tekil Mesaj gösterimi
  #6 (permalink)  
Alt 25-02-2009, 01:53
AlbatrosS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
AlbatrosS AlbatrosS isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Raporlu Arıza

Bu konuda kesinlikle hem fikiriz. Örneğin, birçok psikiyatris belli dozlarda alınan alkolün anti-depresan etkisi yapabileceğini söyler. Öğrencilik dönemimde, 14-15 saatlik işin ardından gece içilen bir biranın nasıl bir doping etkisi yaptığını iyi bilirim yoksa.
Bilim onu üretenlerin zihinsel-iktisadi gerçekliğinden bağımsız değildir. Bugün modern bilim diye bize dünyanın ender safsataları yutturuluyor. Daha geçen günlerde Tarım ve Köy İşleri bakanlığının bir tanıtım filmini izlemiştim tv.de. Açık satılan sütler insan sağlığı için sakıncalı olabiliyormuş, ayrıca bu sütler kaynatıldıklarında besin değeri düşüyormuş(!). Böyle kepazelik olmaz, Kafkaslarda dünyanın en uzun yaşayan insanları kapalı süt mü tüketiyorlarmış!! Eskiden annelerimiz, babalarımız direk ineğin memesinden süt içerlermiş! Çevreyi tahrip eden sanayi ve endüstüri üretimleri konusunda en küçük bir duyarlılık göstermeyen AK kafalar, küçük çiftçilerden topladıkları sütlerle nemalanan büyük tekellerin satış-pazarlama işlevine koşulmuş!
Bir zamanlar da, taş fırınlar kötülenmeye çalışılmış; ancak, halk bunu mikine takmamıştı!
Nazi zihniyetinin artığı olan ''mükemmel form-şekilli'' insan dayatmaları her gün onlarca insanın hayatını zehir etmekte, anoreksiya hastalarının sayısı günden güne artmakta; bir yanda, fast-food tarzı zehirler yüzünden obezite korkunç seviyelere gelmekte! Populer yaşam klavuzları bir yandan mac donaldsları, pizzaları burnumuza sokarken bir yandan da iğrenç zayıflık-form reçetelerine sarılmakta! Ben geniş kalçalı, etli butlu kadınlardan da fasulyemden, dönerimden de caymam arkadaş