Tekil Mesaj gösterimi
  #41 (permalink)  
Alt 20-02-2009, 18:57
AlbatrosS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
AlbatrosS AlbatrosS isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Raporlu Arıza

VMAX,
Senin yirmi bin dediğin sayıyı, her ne hikmetse, Türkiyenin birçok resmi kurumu en az 300bin diyor. Tehcir öncesinde sadece Adana civarında 17.500 civarı Ermeninin öldüğü biliniyor!
Ben ısrarla ''soykırım'' bağlamının dışında tartışmak isterken, senin şartlanmış beynin gelip gelip oraya dayanıyor!
Ben ülkenin iktisadi, sosyal ve politik yapısını tartışırken sen Resmi Devlet ideolojisi papağılığıyla abuk sabuk ve absürd sataşmalarla mevzi kazanmaya, buradan pirim yapmaya çalışıyorsun!
Ben tartışmaya çalışırken, resmi ideolojinin safsatalarla zihinleri bulanmış senin gibi beyinleri hakaretler, tahammülsüzlükler ve sataşmalarla karşı tarafı manipüle etmeye çalışıyorsun!
Bu kadar hakaret sayacağına bana tam bağımsız Türkiye'nin(!) NATO üyeliği ile ABD ve İsrail'le nasıl stratejik askeri ve siyasi ortak olduğunu izah etmeni beklerdim? Hala da cevabını bekliyorum?
Bana Birinci Sömürge Paylaşımında Taraf olan Osmanlının, bu savaşa neden ve nasıl girdiği ile bu savaştan halkın ne çıkarı olduğunu da anlat?
Bana Türk ordusunun Kore'de, Irak'ta ve Afganitan'da ABD saflarında savaşmasının bakkal Ali amca ve ev hanımı ayşe teyze açısından (çocuklarını kaybetme riski dışında) ne çıkarı olduğunu da anlat?
Bana savaş kararlarının, silah harcamalarına yapılan korkunç harcamaları da anlat?
Bana bunların hepsinin tutarlı bir açıklamasını anlat ki, İttihat ve Terakki ideolojisinden bu yana değişen bir şey olup olmadığını bilelim?
Sonra da oturup soykırım mı, değil mi konuşabiliriz?
Senin gibi devlet fetişizmiyle malul putseviciler Türkiye'nin Trafik kazaları ve önlenebilir hastalıkla, iş kazaları gibi sebepler yüzünden her sene teröre verdiğin kaybın en az on katını verdiğini ve bu durumları önlemek için hiçbir şey yapılmadığını bilmezsiniz!
Laik cumhuriyet taraftarı olan sen, bu ülkede kemalist rejimin hastaneden fazla cami açmasını düşünmezsiniz? Diyanet işleri bütçesinin eğitim bakanlığı kadar olması da önemsizdir!