|
Bana bölme-bölünme paronoyalarını satacağına önce Türkiye'nin uluslarası finans kapitalin taşeronluğunu yapmasını anlat? Bana Pentagon'un ortadoğuyu yağma ve talan stratejilerinin ortağı olma hayalleri olan BOP projesini anlat? ABD ve batı emperyalizminin çıkarlarının savunulmasına hizmet eden NATO ve BM üyeliklerini anlat önce!
Türkiye nasıl oluyor da gizli servislerinde onu bölme planları yapan, topraklarında gözü olan devletlere destek veren('!) ABD ile İsrail'le yıllardır stratejik ortak ve müttefik oluyor onu sorgula önce!
Anti-emperyalizm olgusunun anti-kapitalizm olmadan bir kıymeti yoktur, içi boş ve kitleleri aldatmak üzere tezgahlanmış bir söylemdir. Türk ordusunun NATO ve diğer emperyalistlerle olan işbirliği malumken ve askeri bürokrasinin CİA'de tezgahlanan planlarla darbe yapmasını sorgulamadan ulusalcı-kemalist efsaneleri yumurtlarken düşün!
Türk ocaklarında, gizli servislerinde, sendikalarında Musul, kerkük, güney kıbrıs, batı trakya ve 12 adaları kendi toprakları içinde gösteren haritaları da ben gördüm!
İttihat ve terakkinin ideoojisini ve yaptıklarını sorgulamadan dünü anlayamazsın. İmparatorluğu yaşatma misyonundan ulus-devlet misyonuna nasıl geçildiğini anlamadan Ermeni sorununu anlayamazsın!
Uluslar arası soykırım tanımında yazan maddelerin çoğuna göre bu açıkça bir soykırımdır! Türk burjuvazisinin ABD lobisi, girişimleri ve Batının Türkiye ile olan ilişkileri sayesinde bu konu uluslar arası arenaya taşınmıyor! Yani senin üstüne planlar yaptığını söylediğin adamlar bunu engelliyor! ABD meclisinde Ermeni lobisinin bu tasarıyı meclisten geçirememesinin sebebi de senin lobilerindir.
2 milyon insanı yerinden yurdundan eden bir ideolojiyi ve devleti elbette sorgularım! Emperyalist yağma savaşında bizzat taraf olup da bu koşulları gözüme sokmaya çalışan şark kurnazlığını elbette sorgularım. (1.SÖMÜRGE PAYLAŞIM SAVAŞINDA OSMANLI BİR TARAFTI! )
Devletin niteliğini tartışmadan ''ulusal bütünlük, birlik, bölünme'' gibi olguları tartışmam! Askeri vesayet rejimini ve burjuva-kapitalist diktatörlüğü konuşmadan bunların hiçbir kıymeti yoktur!
Tahrif edilmiş, sürekli ajitasyonlar yapılan ve manipüle edilen bir tarih algısıyla gerçekler ortaya çıkmaz.
Bir ülkede trafik kazalarından, önlenebilir hastalık-iş kazası ve çevre felaketi gibi sebeplerden her sene on binlerce insan ölürken ve devletin buna ayırdığı kaynak yok denecek seviyedeyken ''terörizm''i konuşmam. Son otuz yılda pkk ile savaşta otuz bin insan ölmüş. Sadece trafik kazalarında son otuz yılda kaç kişi ölmüş git bak istersen!
Yoksulluğa ayırdığın kaynak diyanet işleri başkanlığının bütçesinin yarısı bile değilse ve Türkiye her sene savaş harcamalarınamilli bütçenin yarısını ayırıyorsa ortada bir çelişki vardır!
|