Tekil Mesaj gösterimi
  #2 (permalink)  
Alt 17-02-2009, 01:03
theKnightAfter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
theKnightAfter theKnightAfter isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

sizin de anladiginiz uzere filmin tanitimini yapmayi beceremedim. resimler nasil konuluyor, anket nasil aciliyor, gerekli adimlari izledim ama olmadi. biri bunlarin nasil yapildigini anlatirsa sevinirim, zira ekleyecek cok film var.
filmle ilgili olarak, en basta cok begendigimi belirteyim. Kate Winslet'in performansi olaganustu. anlattigi hikaye siradan degil. Kumru cok begenmemis ama nedeni nedir bilmiyorum. bana sorarsaniz, bu filmi olmeden once izlenecekler arasina rahatlikla alabilirim. bir ton oscar toplayan "the curious case of benjamin button"la kiyaslama yapmak gerekirse (olabildigince adil olarak) ..benjamin button bu filme hicbir anlamda zerre kadar yaklasamaz bile. film muzigi harika olmasa da sarkilar baska lafa hacet yok dedirtiyor. filmi diziizle.net adli siteden altyazili ollarak izleyebilirsiniz. filmde en begendigim replik ise su:

"Tell me the truth frank remember that? We used to live by it. And you know what's so good about the truth? Everyone knows what it is however long they've lived without it. No one forgets the truth frank they just get better at lying."

(konusan April, Frank de onun kocasi): "Bana hakikati soyle Frank, hatirliyorsun bunu degil mi? Bir zamanlar hakikatin kiyisinda yasardik. Ve hakikati soylemek neden iyidir, biliyor musun? Hayatindan uzun suredir hakikati dislamis olsa bile herkes onun ne oldugunu bilir. Kimse unutmaz hakikati Frank, sadece yalan soylemekte ustalasirlar".

I am dying, Egypt, dying:
Give me some wine, and let me speak a little...