Rovereagle :
Alıntı:
|
Sevgili libertarian ve chronic22 yaşam artık sıkıcı ve anlamsız gelmeye başlamış olabilir. Bu gayet normal bir durum ''ama ölesim var'' demekle sadece yaşamdan aldığınız bu zevksizliği belirtmek istemeyipte ayrıca işi icraate dökmeye sakın kalkışmayın. Eğer gerçekten ciddiyseniz ve işi icraate dökmeyi planlıyorsanız derdinizi paylaşabilirsiniz ve belkide size yardımcı olabiliriz.
|
Senin da başına gelmiş olmalı ki gayet normal bir durum diyorsun öyle değil mi sevgili roveragle?Ya da çevrende birileri bu durumu yaşamış daha önce. Hep tekerrür hep! başka bişey olmayan bir döngü var bu alemde..İşi icraate dökmeyi planlamıyorum kendi adıma. Sadece başka fikirler belki vardır ve bu durumumu biraz daha farklı bakış açılarıyla sakinleştirebilirim amaçlı yazmıştım. Dışadurum yapma nedenim zencefil'in dediği gibi değil yani, bir işe yaramayacak nasıl olsa ne derlerse desinler iflah olmayacağım diye bir düşüncem yok. Zaten o kadar sabit fikirli olsam değişime açık olmasam, yazmazdım.
Sana iyi niyetli düşüncenden ötürü çok teşekkür ettiğimi ayrıca belirtirim sevgili roveragle. Samimiyetinden şüphem yoktur.